Ellis Marsalis Jr, unul dintre cei mai cunoscuți pianiști de jazz, a murit din cauza coronavirusului! Mesajul transmis de fiu: ”Tatăl meu a fost un uriaş”

+2 click pentru
galerie

Ellis Marsalis Jr., unul dintre cei mai cunoscuți pianiști de jazz, a murit din cauza coronavirusului! Mesajul transmis de fiu: ”Tatăl meu a fost un uriaş” © people.com

Coronavirus nu ține cont de nimeni și de nimic, mai ales dacă vorbim despre personalități. Ellis Marsalis Jr, unul dintre cei mai cunoscuți pianiști de jazz, a murit din cauza infecției cu COVID-19! Ce mesaj a transmis fiul?

Noul coronavirus a ajuns să fie de neoprit, omenirea fiind din ce în ce mai panicată. Acum, virusul ucigaș din China a ajuns să lovească și în marile personalități ale lumii. Este vorba despre Ellis Marsalis Jr, unul dintre cei mai cunoscuți pianiști de jazz, care s-a stins din viață în urma luptei cu COVID-19.

Ajuns la 85 de ani, Ellis Marsalis Jr a fost considerat o legendă a scenei de jazz din New Orleans, fiind totodată și patriarhul unei cunoscute familii muzicale, potrivit presei internaționale. 

”Tatăl meu a fost un uriaş muzician”

A luptat întotdeauna pentru copiii săi și a vrut să le ofere un trai decent. I-a ajutat să se lanseze în muzică și i-a sprijinit în tot ceea ce au ales. Astăzi, Wynton Marsalis este trompetist, Branford Marsalis este saxofonist, Delfeayo Marsalis este trombonist, iar Jason Marsalis este baterist.

Brandford Marsalis, unul dintre cei patru frați, a transmis un mesaj în memoria tatălui său. 

”Tatăl meu a fost un uriaş muzician şi profesor şi mai minunat ca tată. A investit tot ce a avut pentru a ne face să fim la cel mai înalt nivel posibil”, a declarat el. 

În anul 2008, pianistul de jazz a fost inclus în Louisiana Music Hall of Fame, în timp ce Center for Music din New Orleans a primit numele lui cu un an înainte. De asemenea, Ellis Marsalis Jr. a fost numit de către primarul din New Orleans “prototipul a ceea ce vrem să spunem când vorbim despre jazzul din New Orleans”.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro