Elton John, grav bolnav! Artistul a făcut anunţul oficial: "Eram hotărât să ofer tot ce-i mai bun"

+3 click pentru
galerie

Elton John, grav bolnav! Artistul a făcut anunţul oficial. "Eram hotărât să ofer tot ce-i mai bun" © Instagram

Elton John este unul dintre cei mai cunoscuţi artişti din lume, făcând ravagii de-a lungul anilor. La unul dintre concertele sale, mai exact, cel susţinut duminică, artistul a întrerupt tot, cerându-şi scuze fanilor. De asemenea, a postat pe contul de Twitter boala de care suferă. 

Elton John este fără doar şi poate unul dintre cei mai cunoscuţi artişti din întreaga lume. Are o voce formidabilă şi un talent cum rar întâlneşti. Cu toate acestea, în ultima perioadă, viaţa cântăreţului a luat o întorsătură stranie. 

Şi-a întrerupt ultimul concert, iar mai apoi şi-a cerut iertare pentru întreaga situaţie pe reţelele de socializare. Elton se simte dezamăgit de faptul că nu-şi mai poate continua cariera, declarând pe contul de Twitter că suferă de pneumonie. 

"Eram hotărât să ofer tot ce-i mai bun. Am cântat şi cânt cu inima, până când vocea mă va ţine. Sunt dezamăgit, profund supărat şi îmi pare rău. Am dat tot ce-am avut. Mulţumesc pentru sprijinul extraordinar şi pentru dragostea pe care mi-aţi arătat-o de-a lungul concertului. Vă sunt etern recunoscător!", a scris el. 

Nu este prima oară când artistul are probleme de sănătate. În anul 2017, Elton John şi-a anulat mai multe concerte din cauza unei probleme de la acea vreme, o bacterie infecţioasă pe care a contactat-o în turneul sud-american. 

 “Farewell Yellow Brick Road” este numele turneului mondial de adio, pe care starul premiat cu Oscar l-a început în anul 2018 şi ar trebui să-l încheie în luna decembrie a acestui an.

Care este numele real al lui Elton John

Chiar dacă lumea îl cunoaşte drept Elton John, numele adevărat al artistului este Reginald Kenneth Dwight. S-a născut pe 25 martie 1947, în Anglia. A lansat peste 30 de albume de studio, încasând sume colosale din cele peste 200 de milioane de exemplare vândute.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro