Enrique Iglesias şi Anna Kournikova s-au căsătorit în secret? Cum s-au dat de gol cei doi

+2 click pentru
galerie

Enrique Iglesias şi Anna Kournikova s-au căsătorit în secret? Cum s-au dat de gol cei doi © Hepta

Enrique Iglesias şi Anna Kournikova au făcut nuntă în mare secret. Fosta tenismenă a reușit să își pună pe jar admiratorii. Care este detaliul care i-a dat de gol, vă spunem acum!

Enrique Iglesias şi Anna Kournikova trăiesc o poveste de dragoste de mai bine de 15 ani, din care au luat naştere 3 copii: gemenii Nicholas şi Lucy, iar de curând,  fosta tenismena a născut o fetiţă. Şi, cu toate că relaţia lor merge ca pe roate, multă lume s-a întrebat de ce nu fac cei doi nunta, potrivit Antena Stars.

Asta până de curând, când fosta tenismenă a dat de înţeles că ea şi tatăl copiilor ei şi-au unit destinele.

În urmă cu puţin timp, fosta jucătoare de tenis şi-a schimbat numele pe Instagram. Din Anna Kournikova, aceasta a devenit Anna Kournikova Iglesias. Acest detaliu i-a surprins pe fanii ei, care sunt convinşi că ea şi Enrique au făcut nunta în mare secret. 

Mai mult, presa internaţională punctează faptul că Enrique şi Anna au devenit soţ şi soţie, acesta fiind bineînţeles motivul pentru care sportiva a făcut schimbarea în mediul online.

Dacă este adevărat că cei doi s-ar fi căsătorit în mare secret, sau sunt pur şi simplu speculaţii rămâne de văzut, dar cert este faptul că artistul o consideră ca fiind soţia lui pe Anna Kournikova. Nu o dată Enrique a prezentat-o pe aceasta sub acest apelativ!

Dacă se va dovedi că cei doi au făcut nunta în secret rămâne de văzut, dar cert este că iubirea dintre ei este mai puternică pe zi ce trece, fapt dovedit de declaraţiile pe care şi le fac reciproc tot timpul. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro