Enrique Iglesias a devenit tătic pentru a treia oară! Anna Kournikova a născut în secret

+4 click pentru
galerie

Enrique Iglesias a devenit tătic pentru a treia oară! Anna Kournikova a născut în secret © Instagram

Anna Kournikova și Enrique Iglesias au devenit părinți pentru a treia oară. Totul a fost făcut public de către fratele cântăreţului, Julio Jose, care se simte foarte mândru că este din nou unchi! 

Enrique Iglesias nu are nevoie de prea multe prezentări, fiind fără doar şi poate unul dintre cei mai apreciaţi artişti de rang internaţional. Cu toate că presa a încercat să pună mereu piedici în relaţia pe care artistul o are cu Anna Kournikova, iubirea dintre cei doi a fost mai puternică. Dovada este una simplă, au devenit părinţi pentru a treia oară!

Chiar dacă au vrut să ţină totul secret, aşa cum au făcut de fiecare dată, lucrurile nu au mers conform planului. Julio Jose, fratele lui Enrique a declarat că cei doi deja şi-au dus copilul acasă. Bărbatul s-a dat de gol fără să vrea, în cadrul unei emisiuni, când a fost întrebat ce înseamnă pentru el cel de-al treilea copil al fratelui său.

"Sunt deja unchi", a fost răspunsul oferit de Julio. De asemenea, a susţinut că fratele lui este foarte fericit, confirmând că este oficial tătic pentru a treia oară. "Da, ce vreau să spun este că Enrique și Anna au deja trei copii. El este foarte fericit.", susţine el.

Julio şi Enrique au o relaţie foarte bună, din toate punctele de vedere. Înainte de fraţi, sunt cei mai buni prieteni şi sunt mereu acolo unul pentru celălalt, mai ales că, cei doi au locuinţele foarte aproape.

"Enrique este cel mai bun prieten al meu. Mă înțeleg foarte bine cu el, locuim foarte paroape unul de celălalt și petrec o grămadă de timp cu nepoții mei. Enrique iubește sportul, mai ales tenisul", a povestit Julio.

Cu toate acestea, cuplul nu a făcut încă anunţul oficial. În plus, au ţinut ascunsă sarcina tenismenei o bună perioadă de timp, însă paparazzi au fost cu ochii pe ei şi au reuşit să scoată totul la iveală. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro