VIDEO / S-a săturat de lucrurile materiale! Delia, primele declaraţii despre ceea ce-şi doreşte cu adevărat. "Nu trebuie să se scrie o carte despre viaţa mea"

VIDEO / S-a săturat de lucrurile materiale! Delia, primele declaraţii despre ceea ce-şi doreşte cu adevărat. "Prea multe chestii devin obositoare şi prea mulţi oameni" © captură video

Delia se clasează în topul celor mai bune artiste de la noi din ţară. Blondina se bucură de un succes colosal, vocea şi talentul atingând cote maxime. Special pentru emisiunea "Răi da' buni", vedeta a oferit singurul interviu de ziua ei. A vorbit despre viaţă, planuri de viitor, dar şi despre evoluţia pe care a avut-o de-a lungul anilor!

Delia este una dintre cele mai frumoase artiste de la noi din ţară. Umple săli întregi de spectacol cu vocea şi talentul de care dă dovadă, având o carieră impresionantă în spate. De ziua ei, vedeta a oferit declaraţii pentru emisiunea "Răi da' buni", legate de aniversările trecute, excursii, viaţă, dar şi despre planurile de viitor.

Aniversarea ideală nu trebuie să arate în vreun fel anume pentru artistă, care este de părere că trebuie doar să te bucuri de moment şi să fii bine, iar dacă nu eşti, clar trebuie să faci ceva ca să devii.

Nu şi-a dorit niciodată ceva anume sau lucruri extravagante şi nu pentru că are deja totul, ci pentru că a decis să pună mai mult accentul pe propria persoană şi mai puţin pe lucrurile materiale. 

"Întotdeauna există chestii pe care ţi le doreşti. Nu-mi doresc nimic, ci nu pentru că am totul, pur şi simplu nu-mi doresc. De la un punct încoace, mi se pare că lucrurile fizice devin folositoare. Prea multe chestii devin obositoare şi prea mulţi oameni. Îmi place să mă concentrez pe mine şi pe un confort al meu şi pe un relax al meu.", a povestit vedeta. 

Când vine vorba despre excursii, nu o întrece nimeni! Delia este o fire spontană, care nu-şi progamează din timp plecările. Atunci când are chef, se urcă în primul avion şi ajunge acolo unde îşi doreşte. "Sunt destul de spontană, nu ne fixăm plecările cu luni înainte. Mergem unde ni se pare interesant.", susţine ea. 

"Oamenii ştiu totul despre toată lumea"

Cântăreaţa consideră că, în momentul de faţă, oamenii sunt la curent cu tot. Chit că găsesc informaţii din presă, chit că sunt pe Instagram, amănuntele ies la iveală fără să vrei. Nu mai este deranjată de acest lucru, fiind de părere că nu mai există curiozităţi despre propria persoană.

"Nu trebuie să se scrie o carte despre viaţa mea. Nu! Oamenii ştiu, oamenii se uită pe Instagram, ştiu totul despre toată lumea. Trăim într-o perioadă în care ştii totul despre toţi. Nu rămâne nimic ascuns. Aşa că nu cred că există curiozităţi în ceea ce mă priveşte.", a completat artista pentru emisiunea "Răi da' buni". 

Ei bine, dacă s-ar întoarce în timp, blondina nu ar schimba nimic la viaţa ei. Este mulţumită cu ceea ce are, muncind mult să ajungă la nivelul la care este acum. Este de părere că a dobândit totul pe parcursul anilor şi că nu trebuie să existe o vârstă anume la care să asimilezi viaţa. Trebuie să iei lucrurile treptat şi să fii dispus să rişti. După, totul va veni de la sine. 

"Nu aş schimba nimic! Am descoperit lucrurile din mers la vârsta perfectă. Nu cred că e prea happy să fii la 20 de ani cu mintea de 30. Nu ştiu de ce. Cred ce e bine să fii mai neştiutor şi mai neclar, e bine să ai acel curaj nebun de a face lucruri, pe care nu-l mai ai neapărat la 30 poate, pentru că atunci eşti dispus să rişti, ca să poţi câştiga nişte lucruri, pe care altfel nu le-ai putea atinge", a povestit Delia. 

 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro