Ce trucuri de înfrumuseţare urmează Delia! Blondina a făcut totul public

+4 click pentru
galerie

Ce trucuri de înfrumuseţare urmează Delia! Blondina a făcut totul public © Instagram

Delia este una dintre cele mai iubite artiste de la noi din ţară. Vedeta se află în topul celor mai frumoase femei, cu toate că se aproprie de 40 de ani. Şi cum anii nu şi-au pus deloc amprenta pe chipul ei, blondina a dezvăluit câteva dintre trucurile la care apelează de fiecare dată! 

Delia nu mai are nevoie de nicio prezentare, fiind fără doar şi poate una dintre cele mai bune voci din România. Mereu energică şi cu zâmbetul pe buze, solista are un succes colosal în lumea muzicii.

Nu uită nici de viaţă personală, aşa că, de fiecare dată când nu se află în concerte sau pe platourile de filmare, blondina evadează într-o ţară exotică, acolo unde alege să se relaxeze alături de soţul ei.

Cu toate că se apropie de 40 de ani, anii reprezintă doar o cifră, Delia fiind într-o formă de zile mari. Pentru a-şi asigura succesul la fiecare apariţie tv sau în cadrul concertelor, jurata are grijă ca chipul ei să fie mereu fin, neted şi luminos. 

"Pentru faţă, eu îmi prepar o dată pe săptamană un amestec din miere cu mălai, în care pun o picatură de lămâie şi o linguriţă de ulei de măsline. Trebuie să aveţi totuşi grijă să nu «scăpaţi» prea mult mălai. Tot pentru faţă îmi fac o mască cu argilă -se găseşte în farmacii, la preţuri rezonabile - apă minerală şi iarăşi o linguriţă de lămâie. O ţin cam jumătate de oră şi apoi clătesc", povestea blondina cu ceva timp în urmă. 

De asemenea, Delia nu-şi neglijează nici părul, acordându-i o atenţie deosebită. Adesea îşi face măşti, care ajută fie la strălucire, fie la volum. "Îmi fac o mască din gălbenuşuri de ou, ulei de ricin şi ulei de masline, o dată la două săptămâni. În rest, şampon normal şi balsam", susţinea jurata. 

A fost deranjată de întrebarea unei fane

Fiind o artistă consacrată, Delia a atras întotdeauna gurile rele, dar şi părerile mai puţini plăcute ale fanilor. Recent, vedeta a postat o fotografie pe contul de Instagram, unde o fană a acuzat-o că şi-ar fi băgat acid în buze: "La ce doctor ai apelat pentru corectarea buzelor? Au ieșit super frumos. Și așa ți-au rămas în continuare!".

Răspunsul blondinei nu a întârziat să apară şi a pus-o la punct imediat, susţinând că nu are niciun fel de intervenţie. În plus, Delia consideră că toate aceste subiecte ţin de partea intimă a fiecăruia, pe care preferă să o ţină privată. 

''Mamă, asta sună ca și când am avut buză de iepure și m-am operat… N-am corectat nimic, ca să-ți răspund. Iar lucrurile astea sunt intime, sunt ca mersul la ginecolog. Nu se discută pe Instagram. Să mă apuc acum să spun unde mi-am făcut plombele sau unde mă epilez și cu ce'', a răspuns ea. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro