Fascinant! Cameron Diaz are un copil cu cea mai bună prietenă! Cum a ajuns în această situaţie

+4 click pentru
galerie

Fascinant! Cameron Diaz are un copil cu cea mai bună prietenă! Cum a ajuns în această situaţie © Instagram

Cameron Diaz este în culmea fericirii, după ce a devenit mămică de fetiţă. Cu toate acestea, toată lumea se întreabă cum a reuşit actriţa să-şi ascundă burtica. În cele din urmă, adevărul a ieşit la iveală!

Vestea că actriţa Cameron Diaz este mămică, a luat prin surprindere pe toată lumea, mai ales că burtica ei a fost „invizibilă”. Cu toţii ştim problemele pe care blondina le-a avut, încercând de nenumărate ori să devină mămică pe cale naturală. Aşa că nu a mai stat mult pe gânduri şi a găsit soluţia potrivită: prietena ei cea mai bună!

Păi cine să fie lângă tine la nevoie, dacă nu cea mai bună prietenă care îţi ştie toate secretele? Zis şi făcut! Nicole Richie, cea mai bună prietenă a sa, a devenit mamă surogat, după ce i-a donat un ovul actriţei. Totodată, pe lângă prietenie, cele două sunt rude, Nicole fiindu-i cumnată!

Ideea i-a venit actriţei cu mult timp în urmă, însă mereu a vrut ca mama surogat să fie o persoană apropiată, nicidecum cineva necunoscut. „Cameron a spus mereu că dacă va trebui să folosească un ovul al altcuiva, preferă să fie al cuiva foarte apropiat.”, a declarat o prietenă de-a actriţei pentru presa internaţională.

Nicole a fost întotdeauna lângă prietena ei şi a sprijinit-o în fiecare clipă, motiv pentru care s-a oferit să facă acest gest pentru prietena sa. "Aşa că dacă Nicole Richie s-a oferit să facă gestul, asta a fost cu siguranţă pentru ea cel mai de preţ cadou. Cu atât mai mult cu cât Nicole este mamă şi a asistat la eforturile disperate ale lui Cam de a deveni mamă.", a continuat sursa respectivă. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro