Figurile de ceară ale lui Meghan și Harry, scoase de la Muzeul Madame Tussauds din Londra

+2 click pentru
galerie

Figurile de ceară ale lui Meghan și Harry, scoase de la Muzeul Madame Tussauds din Londra © Hepta

Muzeul Madame Tussauds din Londra a scos figurile de ceară ale lui Meghan Markle și ale Prințului Harry, din expoziția dedicată membrilor Familiei Regale. Totul vine la nici două zile de când Ducii de Sussex au renunțat la titlul de „seniori” în cadrul Casei Regale a Marii Britanii.

Meghan Markle și Prințul Harry au anunțat că se îndepărtează de Familia Regală și că, prin urmare, renunță la titlurile de membri „seniori” ai Casei Regale. Au explicat că își doresc să devină independenți financiari și ca, la un moment dat, să se mute în Statele Unite.

Ca urmare a deciziei luate de Ducii de Sussex, Muzeum Madame Tussauds din Londra a decis să îndepărteze figurile lor de ceară din galeria destinată membrilor Familiei Regale, scrie CNN.

„Împreună cu restul lumii, reacționăm la auzul surprinzătoarelor știri că Ducele și Ducesa de Sussex vor renunța la titlurile de seniori”, a precizat Steve Davies, Manager General la Madam Tussauds Londra.

Comunicatul continuă: „Începând de astăzi, figurile lui Meghan și Harry nu vor mai apărea în galeria Familiei Regale. Având în vedere că sunt două dintre cele mai populare și iubite figuri, bineînțeles că vor rămâne în continuare o adiție importantă la Madame Tussauds Londra, în timp ce așteptăm să vedem ce îi așteaptă în noul capitol al vieții lor.”

Figurile de ceară apăreau alături de cele ale Reginei Elisabeta, Prințul Philip, Prințul de Wales, Ducesa de Cornwall și Ducii de Cambridge (Kate Middleton și Prințul William).

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro