FOTO / A apărut slab şi palid, iar acum s-a ras pe cap! Johnny Depp a apărut într-o ipostază îngrijorătoare

+3 click pentru
galerie

Johnny Deep s-a ras pe cap © instagram.com

După ce a apărut palid şi extrem de slăbit, Johnny Depp continuă să îşi şocheze fanii. La doar câteva săptămâni, acesta a apărut în mediul virtual ras pe cap.

Citeşte şi: VIDEO / Johnny Deep în compania unei românce?! Au făcut chiar şi o filmare împreună

Johnny Depp este un celebru actor, care mai bine de trei decenii este un sex simbol internaţional. Apreciat şi admirat pentru rolurile pe care le-a interpretat de-a lungul anilor, artistul comunică adesea cu fanii săi prin intermediul reţelelor de socializare.

Citeşte şi: Aceasta este fetiţa unuia dintre cele mai controversate cupluri de la Hollywood! Punem pariu că nu ghiciţi cine sunt părinţii ei!

Dacă până acum acesta apărea cu zâmbetul pe buze, iată că a apărut într-o ipostază de-a dreptul înfiorătoare. Cu ochii plini de lacrimi şi extrem de roşii, cu faţa palidă şi tristă, celebrul actor a apărut ras pe cap. Toţi fanii săi au luat foc şi nu au conceput să se gândească că ceva tragic s-ar putea întâmpla. Vezi şi: Johnny Depp s-a căsătorit cu logodnica lui, Amber Heard

Din fericire, Johnny Depp a fost nevoit să slăbească considerabil şi să apeleze la unele schimbări de look din cauza rolului pe care îl va interpreta într-un film. Pentru că succesul cu sacrificii se ţine, celebrul actor a acceptat provocarea şi a urmat cu mare atenţie paşii spre rolul mult visat.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici. 

M.G.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro