FOTO / Aşa arată soțul Thaliei, regina telenovelelor. Este cu 22 de ani mai mare decât celebra actriţă

+3 click pentru
galerie

FOTO / Aşa arată soțul Thaliei, regina telenovelelor. Este cu 22 de ani mai mare decât celebra actriţă © Instagram

Thalia este una dintre cele mai îndrăgite staruri internaţionale. În perioada sa de glorie, din tinereţe, actriţa încingea minţile bărbaţilor din întreaga lume cu rolurile sale din telenovele celebre. La 48 de ani, vedeta continuă să facă furori cu o înfăţişare perfectă şi un trup de invidiat. Iată cum arată bărbatul care i-a cucerit inima!

Cu o carieră de succes şi un soţ iubitor, Thalia poate să spună că are tot ce-şi doreşte de la viaţă. Având în vedere că este una dintre cele mai frumoase femei din lume, probabil v-aţi întrebat cum arată bărbatul din viaţa ei.

Tommy Mottola, partenerul actriţei, este un executiv american de muzică. Din clipa în care s-au cunoscut, el şi Thalia trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Aşadar, se pare că în ciuda gurilor invidioşilor, diferenţa de vârstă nu a fost o problemă. Chiar dacă bărbatul este mai mare cu 22 de ani decât celebra artistă, cei doi au o relaţie la care multe cupluri visează.

Deşi la început relaţia lor a stârnit multe controverse în presa internaţională, Thalia şi Tommy au reuşit să treacă peste toate obstacolele, drept dovadă au împlinit recent 19 ani de căsnicie. Actriţa a împărtăşit vestea cu admiratorii săi, postând un videoclip pe reţelele de socializare, în care erau prezentate imagini de la nunta lor.

"19 ani! Și pare că au trecut doar câteva luni de decembrie, nimic mai mult! Amândoi de mână trăim acest vis, cu atâtea speranțe și atât de multă dragoste! Astăzi sărbătorim dragostea alături de copiii noștri! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Ce aventură uimitoare! Mă bucur să sărbătoresc încă un an alături de tine @TommyMottola! La 19 ani de naștere, iubitul meu !!!! 🎉", a scris Thalia în descrierea clipului video, pe contul său de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro