FOTO / Ce repede trec anii! Emma din "H2O", prima apariţie cu burtica de gravidă

+3 click pentru
galerie

Prima apariţie a actriţei Claire Holt, cu burtica de gravidă © Instagram

Claire Holt trece prin cea mai frumoasă perioadă a vieţii ei. Actriţa faimoasă pentru rolurile din serialele „Jurnalele Vampirilor” și „H2O”, a anunţat prin intermediul unei fotografii că este însărcinată. Claire a suferit în luna martie un avort sponton, care a marcat-o profund, luni de zile.

Fotografiei în care apare alături de soţul ei, Andrew Joblon şi câinele lor, actriţa a adăugat un mesaj emoţionant. "Inima mea bate tare. Sunt foarte fericită să vă anunţ că vom avea un bebeluş!", a mărturisit Claire Holt, potrivit eonline.com.

"Nu pare real. Ultimele luni au fost pline de bucurie, lacrimi, tristeţe, nesiguranţă, dar mai presus de toate, recunoştinţă. Nu uiţi niciodată durerea unei pierderii.", a mai adăugat actriţa. Claire aștepta în luna martie să aducă pe lume primul copil al ei și al logodnicului Andrew Joblon. Din păcate, nu a dus sarcina până la capăt. "Bebelușul meu scump și-a pierdut bătaia inimii. I-am trimis o fotografie logodnicului meu în camera de așteptare ca să-i arăt că sunt OK. Nu eram. Nu m-am simțit niciodată atât de sfâșiată.", este o parte din mesajul scris de Claire Holt, în acele clipe grele

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro