FOTO / Cum arată acum hoțul Harry, din „Singur acasă”. Are 76 de ani și este de nerecunoscut

+5 click pentru
galerie

FOTO / Cum arată acum hoțul Harry, din „Singur acasă”. Are 76 de ani și este de nerecunoscut © captură Youtube / Hepta

Dacă tot se apropie cu pași repezi Crăciunul, ce poate fi mai frumos decât să vizionezi filmul „Singur acasă”, alături de toți cei dragi? Și cu siguranță orice fan al peliculei își aduce aminte de hoțul Harry, jumătatea inteligentă a „bandiților umezi” și, ulterior, a „bandiților lipicioși”. 

Actorul Joe Pesci, cel care îl interpretează pe hoțul inteligent Harry din „Singur acasă” te-a făcut să râzi cu lacrimi. Replicile, dar și acțiunile lui încă mai stârnesc râsul, iar umorul filmului te face să stai în fața micului ecran până la final. 

Cum arată hoțul Harry, în prezent

Actorul Joe Pesci a ajuns la respectabila vârstă de 76 de ani și este complet transformat. Era și normal, mai ales că au trecut nu mai puțin de 29 de ani de la lansarea primului film „Singur acasă”. 

În prezent, Joe Pesci își ocupă timpul cu activități specifice vârstei sale și este un bunicuț veritabil. Cu toate acestea, actorul nu și-a pierdut simțul umorului și nu ratează nicio ocazie de a se mai amuza puțin, atunci când privește cele 2 filme în care a câștigat simpatia fanilor săi. 

Așa cum era de așteptat, Jos Pesci nu mai este bărbatul cu păr negru din film. Timpul l-a încărunțit, au apărut și ridurile, dar nu a dispărut deloc șarmul și umorul actorului. 

Joseph Frank "Joe" Pesci este un actor american de origine italiană, care a ajuns, în prezent, la vârsta de 76 de ani. Acesta și-a câștigat notorietatea după ce a jucat în filmele „Singur acasă” și „Singur acasă - Pierdut în New York”. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro