FOTO / Cum arată părul natural al lui Kylie Jenner. Vedeta a renunţat la perucă, iar fanii au fost şocaţi

+3 click pentru
galerie

FOTO / Cum arată părul natural al lui Kylie Jenner. Vedeta a renunţat la perucă, iar fanii au fost şocaţi © Instagram

Kylie Jenner este una dintre cele mai frumoase vedete de peste Ocean. Având în vedere că face parte dintr-o familie foarte celebră şi extrem de bogată, nu este de mirare că îşi poate satisface orice moft. Focoasa brunetă are o colecţie impresionantă de peruci pe care le poartă de mulţi ani, fapt pentru care nu mulţi sunt cei care ştiu cum arată părul său natural.

Kylie Jenner are o viaţă de vis. La cei 22 de ani are un succes uriaş, la care multe tinere de vârsta ei doar visează. Vedeta este deja o femeie de afaceri cunoscută în întreaga lume şi are o fetiţă superbă cu care petrece aproape tot timpul. Modelul păstrează o legătură foarte apropiată cu fanii săi, fiind una dintre cele mai urmărite vedete pe reţelele de socializare. De curând, admiratorii au fost uimiţi când au văzut cum arată părul real al idolului lor, deoarece aceasta obişnuieşte să poarte doar peruci, de toate culorile.

Starul internaţional a postat un clip video pe o reţea de socializare în care le arată fanilor podoaba sa capilară. 

„Nu am mai avut părul meu natural atât de lung de când aveam 15 ani”, a scris Kylie în descrierea videoclipului, în care arăta extrem de sexy şi prin care îşi arăta părul natural.

Kylie Jenner, acuzată de promovarea sclaviei

Acum ceva timp, internauţii au fost enervaţi de decizia milionarei în ceea ce priveşte organizarea unei petreceri. Vedeta a fost acuzată că ar promova sclavia, deorece a ales ca temă serialul "Povestea Slujitoarei", potrivit presei internaţionale. În acesta femeile sunt ţinute ca sclave sexuale, idee ce i-a supărat foarte tari pe urmăritorii din mediul online.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro