FOTO / Este o apariţie incendiară, dar a avut mari probleme în adolescenţă! Fiica lui Johnny Depp s-a luptat cu anorexia

+7 click pentru
galerie

FOTO / Fiica lui Johnny Deep a lăsat ruşinea deoparte! Lily, cu sânii la vedere şi fără lenjerie intimă pe covorul roşu © Instagram

Dacă pe Johnny Depp îl ştie deja toată lumea, de această dată am ales să v-o prezentăm pe fiica actorului, Lily-Rose Deep. Tânăra a păşit pe covorul roşu într-o creaţie superbă, lăsându-şi la vedere sânii. În plus, fiica actorului nu avea lenjerie intimă!

Fiica lui Johnny Deep este o apariţie excentrică de fiecare dată, însă acum, mai mult ca oricând, tânăra a şocat pe toată lumea. Lily-Rose Deep este considerată drept una dintre cele mai frumoase tinere de la Hollywood. Actorul are cu ce se mândri, mai ales că, fiica lui este muza multor designeri importanţi, fiind un model foarte cerut la evenimentele de modă. 

De asemenea, tânăra de 20 de ani apare pe numeroase coperte ale tabloidelor internaţionale şi mai nou, a pornit şi în cariera de actriţă. Este conştientă de atuurile ei şi de silueta pe care o are, aşa că ştie de fiecare dată cum să se pună în valoare.

De curând, Lily-Rose Deep şi-a făcut apariţia pe covorul roşu de la BAFTA. Cei aflaţi la eveniment, dar şi fanii şi fotografii au rămas uimiţi de modul extravagant în care s-a afişat modelul. Fiica actorului apare într-o rochie transparentă, din dantelă, creaţie a unei cunoscute case de modă. 

Problema nu a fost rochia şi faptul că pe dedesubt, Lilly nu avea nimic! Manechinul şi-a lăsat sânii la vedere, fără niciun fel de inhibiţie. În plus, nu purta lenjerie intimă. Nu este prima dată când tânăra alege o ţinută sumară, însă, de această dată a fost deliciul presei internaţionale.

A avut probleme cu anorexia

Puţini sunt cei care cunosc faptul că adolescenţa tinerei nu a fost una prea uşoară. De mică a avut probleme cu kilogramele, fiind vizibil deranjată de gurile rele care au judecat-o fără sens. 

"Mă doare și mă deprimă tare faptul că se comentează legat de kilogramele mele, mai ales că am pierdut atâta energie luptând cu anorexia. Eram foarte tânără când m-am confruntat prima dată cu această afecțiune. Nu a fost deloc ușor. Numai cine a avut așa ceva știe cât de greu e să reușești să te întorci la o viață normală.", declara fiica lui Johnny Deep, cu ceva timp în urmă. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro