FOTO / Fosta soție a lui Johnny Depp l-a dat uitării pe celebrul actor. Amber Heard s-a afişat de mână cu iubita

+3 click pentru
galerie

FOTO / Fosta soție a lui Johnny Depp l-a dat uitării pe celebrul actor. Amber Heard s-a afişat de mână cu iubita © Arhivă

Amber Heard nu se mai ascunde! Chiar dacă o mare parte din fani au fost dezamăgiţi atunci când au aflat vestea că ea şi Johnny Depp nu mai formează un cuplu, se pare că între cei doi nu mai poate fi vorba despre o relaţie. Frumoasa actriţă şi-a refăcut viaţa amoroasă, dovada fiind faptul că a apărut în public, alături de noua sa iubită. Aşadar, artista l-a trecut definitiv pe artist pe lista foştilor.

Amber Heard formează acum un cuplu cu Bianca Butti. Cele două s-au afişat ţinându-se de mână în cadrul evenimentului WME Pre-Oscar din Los Angeles, fără să se mai ascundă astfel de privirile curioşilor. Cu toate că şi-au făcut publică relaţia, cele două păreau destul de enervat de paparazzi.

Dragostea pluteşte în aer între Bianca Butti şi Amber Head. Noua parteneră a celebrei actriţe a fost foarte protectivă cu ea, ncercând să o ţină de parte fotografi, ţinând-o permanent de mână, aproape de ea. Amebele au purtat nişte ţinute excentrice pentru faimosul eveniment, astfel că nu puteau trece neobservate. Fosta soţie a lui Johhny Depp a optat pentru o rochie de culoare neagră, foarte sexy, având un decolteu obranznic. Nici iubita sa nu s-a lăsat mai prejos. Bianca Butti a purtat un costum masculin, la fel de deosebit.

Bianca Butti suferă de cancer la sân

În 2015, iubita lui Amber Heard a fost diagnosticată pentru prima dată cu cancer. Bianca Butti a reuşit să învingă boala necruţătoare, însă coşmarul nu s-a oprit aici. Boala i-a revenit, iar aceasta este nevoită acu să facă diverse tratamente alternative, după ce a făcut chimioterapie şi a fost operată, potrivit click.ro.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro