FOTO / Gravidă cu patru copii la 50 de ani! Are acasă opt nepoţi de la primii trei copii

+3 click pentru
galerie

Tracey Britten © Captura Youtube

O femeie în vârstă de 50 de ani din Marea Britanie este însărcinată în 25 de săptămâni cu cvadrupleti, gemeni, un băieţel şi o altă fetiţă. Sarcina a fost posibilă datorită unui tratament făcut în Cipru, pe care Tracey Britten a dat 12.000 de euro.

Mamă a alţi trei copii de 32, 31 şi 22 de ani făcuţi cu primul soţ, Tracey Britten este bunică pentru opt copii. În ciuda acestui lucru, ea şi-a mai dorit întotdeauna un copil. Tracey a divorţat în 2003 şi doi ani mai târziu l-a cunoscut pe Stephen, cel care este tatăl celor patru copii pe care britanica îi are în pântec.

"Nu arăt de 50 de ani şi nici nu mă simt de 50. Oamenii pot spune ce vor. Ei nu-mi ştiu povestea. Când vor vedea cei patru bebeluşi frumoşi, îşi vor schimba părerea.", a declarat Tracey Britten. Se pare că Tracey va da naştere copiilor prin cezariană la 32 de săptămâni, potrivit The Sun.

Tracey a mai povestit despre dorinţa mamei ei de a avea în familie gemeni. Femeia consideră această sarcină un cadou de la mama sa care a decedat.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro