FOTO / Cea mai sexy viitoare mămică a atras toate privile, pe o plajă! Jemma Lucy și-a scos formele apetisante la înaintare

+3 click pentru
galerie

FOTO / Cea mai sexy viitoare mămică a atras toate privile, pe o plajă! Jemma Lucy și-a scos formele apetisante la înaintare © Instagram

Jemma Lucy este cea mai sexy viitoare mămică din showbizul internațional. Focoasa divă a atras privirile tuturor pe o plajă din Australia și bărbații i-au admirat formele expuse în toată splendoarea lor.

Chiar dacă este graviduță, Jemma Lucy este una dintre cele mai sexy apariții de pe Instagram. Focoasa divă nu se dă în lături de la nimic atunci când vine vorba de expunerea formelor sale apetisante și așa a făcut și acum. Cu un costum de baie minuscul pe ea, Jemma Lucy i-a făcut pe toți să-și dea coate, căci asemenea forme, precum deține ea nu mai vezi decât în reviste. 

A rămas însărcinată, dar nu a știut!

Bomba sexy Jemma Lucy a șocat pe toată lumea în momentul în care a anunțat că este însărcinată cu primul său copil. Blonda a refuzat să spună cine este tatăl viitorului său copil.

"Când am aflat nu-mi venea să cred. Am fost puțin în dubiu dacă să păstrez sarcina, m-am gândit mult. Primele luni au fost foarte dificile, cele mai grele din viața mea. Era greu să îmi păstrez cumpătul.", a declarat Jemma Lucy, potrivit The Sun.

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest