FOTO / Jennifer Lopez, naturală din cap până în picioare. Cântăreaţa a renunţat la machiaj şi perucă

+3 click pentru
galerie

FOTO / Jennifer Lopez, naturală din cap până în picioare. Cântăreaţa a renunţat la machiaj şi perucă © Instagram

După ce a uimit întreaga lume prin prestaţia sa de pe scenă alături de colega sa de breaslă Shakira, Jennifer Lopez reuşeşte să surprindă din nou. De curând, starul internaţional şi-a lăsat fanii cu gura căscată, afişându-se mai naturală ca oricând.

Jennifer Lopez este un model demn de urmat. Vedeta este apreciată atât pentru talentul său incontestabil, cât şi pentru silueta sa de invidiat. Pentru a se menţine în formă, artista face exerciţii fizice şi se antrenează alături de dansatori profesionişti, ţinându-le pasul cu brio pe scenă. Nu doar corpul este unul de milioane, ci şi tenul său, lipsit de orice urmă de imperfecţiune.

Dacă până acum mulţi s-au întrebat cum arată Jennifer Lopez înafara scenei, atunci când nu este machiată şi îmbrăcată de cei mai buni profesionişti, ei bine, artista le-a dat ocazia să îi admire în voie frumuseţea naturală. Îmbrăcată într-un echipament sport, alcătuit dintr-o pereche de colanţi şi un top negru, artista le-a dezvăluit admiratorilor cum arată într-o zi obişnuită.

La nivelul capului, Jennifer Lopez s-a înfăţişat cu câteva bucle lejere, uşor răvăşite. Vedeta nu a aplicat niciun produs cosmetic asupra tenului, aşadar admiratorii i-au putut observa trăsăturile naturale, lucru de care au fost extrem de încântaţi, semn că frumoasa artistă arată la fel de bine cu şi fără machiaj.

Fotografiile au fost făcute publice chiar de artistă, în timp ce se afla la repetiţii. Vedeta le-a postat pe contul său de Instagram, iar fanii le-au asaltat în scurt timp cu mii de like-uri.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro