FOTO / Justin Bieber şi-a făcut două tatuaje noi. Fanii cred că sunt un omagiu pentru soţia sa

+3 click pentru
galerie

FOTO / Justin Bieber şi-a făcut două tatuaje noi. Fanii cred că sunt un omagiu pentru soţia sa © Instagram

Justin Bieber, idolul milioanelor de adolescenţi din întreaga lume, le-a pregătit o surpriză uriaşă fanilor. Starul internaţional le-a dezvăluit recent admiratorilor cum arată cele mai noi achiziţii ale sale. Este vorba despre două tatuaje, despre care fanii consideră că nu sunt altceva decât un omagiu pentru Hailey Baldwin.

Lui Justin Bieber pare să-i meargă din ce în ce mai bine. După ce s-a luptat o lungă perioadă de timp cu depresia, cântăreţul şi-a găsit în sfârşit liniştea alături de proaspăta lui soţie Hailey Bieber, fostă Baldwin. Faimosul artist şi-a lăsat fanii cu gura căscată de curând, când a postat o fotografie cu noile sale tatuaje.

Este cunoscut faptul că Justin are corpul aproape plin de tatuaje. Ei bine, se pare că artistul nu se opreşte aici, deorece a mai adăugat alte două pe listă. Acestea sunt desenate pe partea stângă a gâtului. Unul dintre ele este o pasăre, iar celălalt un cuvânt. 

Majoritatea fanilor consideră că tatuajul cu "Forever", în traducere "pentru totdeauna" ar reprezenta un tribut adus soţiei sale, dar sunt şi unii admiratori care cred că ar fi de fapt numele celui de-al cincilea album al său.

Justin Bieber şi Hailey Baldwin s-au căsătorit anul acesta

Justin Bieber a fost premiat de mai multe ori cu titlul de cel mai frumos bărbat din lume, dovadă că este unul dintre cei mai râvniţi bărbaţi ai planetei. Aşadar, nu este de mirare că artistul a făcut multe tinere să suspine când a spus "adio" burlăciei şi a devenit bărbat însurat.

Justin s-a căsătorit cu modelul Hailey Baldwin la sfârşitul lunii septembrie, anul acesta. Cei doi au ales să-şi unească destinele într-o staţiune hotelieră din Carolina de Sud. Evenimentul a fost unul intim, la acesta participând doar membrii familiei şi câţiva prieteni apropiaţi. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro