FOTO / Liam Hemsworth are o nouă iubită! Cine i-a luat locul lui Miley Cyrus, în inima actorului

+3 click pentru
galerie

FOTO / Liam Hemsworth are o nouă iubită! Cine i-a luat locul lui Miley Cyrus, în inima actorului © Instagram

Liam Hemsworth iubeşte din nou. Chiar dacă el şi Miley Cyrus formau unul dintre cele mai iubite cupluri de peste Ocean, iar fanii au fost foarte dezamăgiţi de anunţul despărţirii, inima actorului bate acum pentru altcineva. Iată cine este norocoasa!

Relaţia dintre Liam Hemsworth şi Miley Cyrus a fost pe cât frumoasă, pe atât de tumultoasă. Neînţelegerile dintre ei au dus în final la o despărţire oficială, cele două vedete anunţând că divorţează anul trecut. Acesta a fost finalizat luna trecută şi se pare că artistul nu pierde deloc vremea! Faimosul actorul se iubeşte acum cu un fotomodel australian.

După ce Liam Hemsworth şi Gabriella Brooks au fost surprinşi în ipostaze tandre pe o plajă din Byron Bay, Australia, revista “New Idea” a confirmat că între cei doi există o relaţie de iubire. Noua iubită a actorului este de profesie model şi studiază la Facultatea de Istorie şi Arheologie din Sydney.

Miley Cyrus şi Liam Hemsworth s-au despărţit după doar 8 luni de căsnicie

Relaţia dintre Liam Hemsworth şi Miley Cyrus a început după ce s-au cunoscut pentru prima dată la filmările pentru pelicula „The Last Song”, în anul 2009. Între cei doi artişti a fost dragoste la prima vedere, lucru pe care l-au demonstrat de-a lungul timpului. După un şir lung de împăcări şi despărţiri, vedetele au hotărât că cea mai înţeleaptă decizie este ca fiecare să meargă pe drumul său. Aşadar, după doar 8 luni de când au făcut nunta, aceştia şi-au anunţat fanii că se despart.

Anunţul despărţirii lor i-a luat prin surprindere pe fani, drept pentru care mulţi dintre ei s-au arătat dezamăgiţi. Reprezentanţii celor doi au făcut publică vestea printr-un mesaj postat pe un cont de socializare.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro