FOTO / Madonna, probleme grave de sănătate. Vedeta a ajuns să meargă cu ajutorul bastonului

+3 click pentru
galerie

FOTO / Madonna, probleme grave de sănătate. Vedeta a ajuns să meargă cu ajutorul bastonului © Instagram

Madonna continuă să-şi îngrijoreze fanii. După ce i-a anunţat că trebuie să-şi anuleze o mare parte din concerte din cauza problemelor de sănătate, starul internaţional le-a dat emoţii mari fanilor, după ce în mediul virtual au apărut mai multe imagini cu ea în care merge cu ajutorul unui baston.

La 61 de ani, Madonna continuă să fie una dintre cele mai iubite cântăreţe din întreaga lume. Dacă nu ai şti ce vârstă are, cu siguranţă i-ai da mult mai puţin, ţinând cont de cât de bine semişcă pe scenă. Deşi la bază nu este de meserie dansatoare, vedeta reuşeşte să ţină pasul cu profesioniştii, la fiecare spectacol. Cu toate astea, celebra artistă a ajuns într-o ipostază în care fanii nu-şi doreau să o vadă niciodată, aceea de a merge în baston.

Chiar dacă are o viaţă la care mulţi aspiră, starul de peste Ocean nu este ocolită de necazuri. Diva Pop a suferit de curând o intervenţie chirurgicală la nivelul genunchiului şi se pare că încă nu şi-a revenit complet. De aceea, Madonna trebuie să se deplaseze cu ajutorul unui baston. Îmbrăcată bine, cu gluga pe cap şi ochelarii de soare pe nas, artista a vrut parcă să se ferească de ochii curioşilor, dorindu-şi să se strecoare neobservată prin faţa paparazzilor.

"Mă consider o războinică. Nu renunţ niciodată, nu cedez niciodată! Cu toate acestea, de această dată trebuie să îmi ascult corpul şi să accept că durerea mea este un avertisment”, anunţa Madonna în decembrie anul trecut, atunci când le-a transmis fanilor că este nevoită să îşi anuleze unele spectacole.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro