FOTO / O mai ții minte pe „nesuferita” Charlotte, din H2O? Uite cum arată acum, la 31 de ani

+5 click pentru
galerie

„Charlotte” din H2O, înainte © captură video Youtube

Toți adolescenții o detestau, din cauza rolului pe care l-a avut în celebrul serial „H2O - Adaugă apă”. Era mereu răutăcioasă și pusă pe bârfe și pe rele și nimeni nu se simțea bine în preajma ei. Te-ai prins, este vorba despre „sirena malefică” Charlotte!

Voia mereu să fie cea mai frumoasă și cea mai inteligentă, dar nu reușea decât să-i enerveze pe toți cu comportamentul ei. Charlotte sau „sirena malefică” era mereu răutăcioasă și făcea totul pentru a le pune „bețe în roate” frumoaselor sirene Cleo, Emma și Rikki. Pe numele ei real Brittany Byrnes, s-a schimbat foarte mult, iar acum, la 8 ani de la încheierea filmărilor, este de nerecunoscut.

Brittany Byrnes a slăbit foarte tare, a devenit și mămică și este cum nu se poate mai fericită și împlinită. Charlotte din „H2O”, la cei 31 de ani, arată ca o puștoaică, poate chiar mai bine decât arăta în timpul filmărilor din cadrul celebrului serial. Și-a schimbat culoarea părului și este mult mai naturală în ceea ce privește makeup-ul, iar stilul vestimentar îi vine de minune. Așadar, „nesuferita Charlotte” se încadrează în categoria „așa da”!.

Brittany Byrnes este o actriță australiană. Cel mai notabil rol al ei a fost Natasha Green, în filmul Little Oberon.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro