FOTO / Paradă cu sânii la vedere! Actriţa care a băgat bărbaţii în boală la Globurile de Aur

+6 click pentru
galerie

FOTO / Paradă cu sânii la vedere! Actriţa care a băgat bărbaţii în boală la Globurile de Aur © Instagram

Nebunie totală la Gala Globurilor de Aur, după ce toate vedetele şi-au etalat ţinutele care mai de care, dar şi decolteurile care au furat privirile tuturor bărbaţilor şi fotografilor prezenţi. Oare care este celebra actriţă care i-a înnebunit pe toţi cu decolteul ei generos?

Cunoscută drept una dintre cele mai frumoase şi îndrăgite actriţe din lume, Salma Hayek a făcut furori la Gala Globurilor de Aur. Frumoasa brunetă i-a înnebunit pe toţi cu decolteul ei, care a lăsat la vedere un piept mai mult decât generos. Salma a purtat o rochie lungă, în două culori, care i-a pus în evidenţă formele voluptoase.

Însă nu doar decolteul a fost senzaţia serii, cât şi zâmbetul vedetei, care este unul de-a dreptul fermecător. Deşi are 53 de ani, vârsta reprezintă doar o cifră pentru frumoasa Salma, anii fiind foarte blânzi cu înfăţişarea vedetei. Totodată, puţini sunt cei care ştiu faptul că frumoasa actriţă este deţinătoarea a şapte premii Oscar, fiind nominaliztă de 21 de ori la festivalul de timp. Pe lângă atribuţiile profesionale, Salma este şi mămica unei fetiţe, având o familie minunată alături de soţul ei, Francois-Henri Pinault, considerat drept unul dintre cei mai bogaţi oameni din Franţa. 

Mai multe vedete au urmat exemplul actriţei, întreaga Gala transformându-se într-o paradă cu sânii la vedere, în topul celor mai incredibile apariţii fiind şi Patricia Arquette, care, la 51 de ani, a avut un decolteu care a încins călcâiele bărbaţilor. 

Lista câștigătorilor

Cea de-a 77-a ediţie a Globurilor de Aur a fost de senzaţie anul acesta, premiile curgând unul după altul, printre câştigători găsindu-se Joaquin Phoenix, pentru rolul "Joker", dar şi Brad Pitt, pentru cel mai bun rol secundar. De asemenea, frumoasa Patricia Arquette a obţinut premiul pentru cel mai bun rol secundar feminin în serial, miniserie sau film TV. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro