FOTO / Selena Gomez şochează din nou! În ce zonă s-a tatuat iar

+4 click pentru
galerie

FOTO / Selena Gomez şochează din nou! În ce zonă şi-a făcut un nou tatuaj © Instagram

Selena Gomez nu încetează din a uimi pe toată lumea. Cunoscuta artistă şi-a făcut un nou tatuaj! Oare ghiciţi unde?

Selena Gomez este una dintre cele mai bune artiste de rang internaţional, având o mulţime de fani în întreaga lume. Vedeta Disney a devenit un model pentru adolescentele din zilele noastre, fetele copiindu-i stilul vestimentar şi înfăţişarea.

Cu toţii ştim că frumoasa Selena este ahtiată după tatuaje. Recent, vedeta a postat pe contul său de Instagram, o fotografie cu noul ei "copil". Pe gât, sub urechea dreaptă, fosta iubită a lui Justin Bieber şi-a scris "Rare", aşa cum se intitulează şi noul album pe care îl va scoate, reprezentând drumul spre vindecare, conform spuselor Selenei.

Cântăreaţa este foarte mândră de tatuaj şi nu a ezitat să împartă asta cu fanii ei, postând filmuleţe şi fotografii pe reţelele de socializare.

A fost muză pentru piesa fostului iubit

Nimeni nu se aştepta ca relaţia dintre Selena Gomez şi The Weekend să se termine aşa repede. Artistul a fost profund marcat de acest eveniment, aşa că a scris mai multe piese dedicate frumoasei cântăreţe. Fanii au regăsit aluzii subtile despre relaţia celor doi, în versurile lui The Weekend. În urma albumului din care fac parte piesele în cauză, artistul a declarat că îşi doreşte să pună capăt acestui capitol din viaţa sa

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro