FOTO / Un cunoscut model a apărut cu sânii goi la Săptămâna Modei de la Paris! Publicul a rămas cu gura căscată

+3 click pentru
galerie

FOTO / Un cunoscut model a apărut cu sânii goi la Săptămâna Modei de la Paris! Publicul a rămas cu gura căscată © Getty

Unul dintre cele mai cunoscute modele a lăsat pe toată lumea cu gura căscată la Săptămâna Modei de la Paris! Vedeta a purtat o rochie prin care şi-a lăsat sânii la vedere. Despre cine să fie vorba?

Cum despre cine? Cel mai frumos manechin, Bella Hadid, care este una dintre cele mai inedite apariţii. Cu toate că ne-a obişnuit cu ţinutele ei excentrice, acum, mai mult ca niciodată, bruneta a reuşit să surprindă pe toată lumea. 

A apărut la Săptămâna Modei de la Paris într-o rochie albă, din dantelă, superbă, care îi conturează perfect trupul ca tras prin inel. Însă, a omis cel mai important detaliu. Sânii, Bella! 

Sânii brunetei s-au văzut perfect prin dantela care parcă era şi mai transparentă în zona bustului. Imediat cum a apărut pe podium, cei din jur au rămas cu gura căscată, iar fotografii i-au pozat fiecare pas de pe catwalk. 

Şi aşa cum şi-a propus, bruneta a atras toate privirile asupra ei, lumea uitând complet de celelalte prezenţe din cadrul cunoscutului eveniment. Accesoriul de bază a fost sabia din brâu, pe care frumoasa Bella a purtat-o ca şi curea. 

Le-a vorbit fanilor despre problemele mintale

Bella este foarte activă pe contul de Instagram, acolo unde-şi ţine fanii la curent cu tot ceea ce face, dar îi şi ajută cu sfaturi, împărtăşindu-le din experienţa ei de viaţă. Modelul îi îndeamnă pe oameni să nu mai copieze tot ceea ce se întâmplă în mediul virtual şi să înveţe să-şi contureze singuri propria persoanliate. 

"Nu vă simțiți presați de lucrurile pe care le vedeți în mediul virtual. Dacă nu vrei să te ridici din pat, nu o face. Dacă vrei să anulezi toate planurile, anulează-le. Să fii bun, protector cu tine și cu energia ta este ceea ce am învățat că mă poate ajuta. Dacă te simți presată de lumea din jurul tău, cere ajutor. Nu trebuie să te confrunți singură cu problemele mintale. Trebuie să oferim iubire și să primim iubire”, a scris vedeta.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro