Fratele lui Nicki Minaj, condamnat pe viață pentru abuz de minori

Fratele lui Nicki Minaj, condamnat pe viață pentru abuz de minori © Hepta

Jelani Maraj, fratele lui Nicki Minaj, a fost condamnat la închisoare pe viață, pentru acuzațiile de viol asupra unor copii.

Judecătorul Robert McDonald l-a condamnat pe Maraj la 25 de ani de închisoare, în urma procesului de abuz asupra minorilor, care a avut loc luni, la un tribunal din New York. Potrivit TMZ, condamnarea a avut loc la câteva luni de la momentul când fratele celebrei artiste a fost găsit vinovat.

Acuzațiile aduse lui Jelani Maraj

Maraj a fost găsit vinovat de abuz sexual asupra unui copil și punerea în pericol a unui alt copil. Procesul a durat mai puțin de 3 săptămâni.

La vremea respectivă, autoritățile declarau pentru sursa citată: „Sperăm că verdictul de astăzi va ajuta familia pe drumul spre vindecare.”

În anul 2017, Nicki Minaj și-a vizitat fratele în arest. Se pare, însă, că ar fi făcut acest lucru doar ca să își susțină moral mama. În pofida diverselor zvonuri care s-au răspândit, Nicki nu a depus niciodată mărturie la proces.

Nicki Minaj s-a retras din muzică

În urmă cu câteva luni, Nicki Minaj anunța că se retrage momentan din muzică, pentru a se concentra mai mult pe viața personală. Vedeta s-a căsătorit în secret cu iubitul pe care l-a întâlnit în perioada liceului, iar acum este foarte determinată să își întemeieze propria familie.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro