Cât au costat verighetele lui Nicki Minaj. Soțul i-a oferit un diamant uriaș

+3 click pentru
galerie

Cât au costat verighetele lui Nicki Minaj. Soțul i-a oferit un diamant uriaș © Hepta

Nicki Minaj a anunțat recent că s-a făcut... fată de casă. Celebra cântăreață de rap s-a căsătorit cu cel cu care s-a iubit încă de pe vremea liceului, iar deși evenimentul în sine nu a fost cu staif, verighetele care îi unesc pe cei doi... chiar au fost ceva luxos.

Kennath Petty, cel care se poate mândri cu statutul de soț al celebrei Nicki Minaj, a scos din buzunar 1,1 milioane pentru verighete. Aceste verighete le-au schimbat în timpul ceremoniei, atunci când și-au urât iubire eternă unul altuia.

Verigheta lui Nicki Minaj, făcută publică pe rețelele de socializare, are în mijloc un diamant uriaș, de 17 karate. Conform presei de peste ocean, Kenneth a petrecut câteva luni bune realizând acest inel, despre care a zis că vrea să fie pe măsura personalității soției sale. Drept urmare, bijutierii au petrecut câteva luni pentru a crea inelul care stă acum pe degetul artistei.

Nicki Minaj s-a căsătorit în secret

Cântăreața a dat marea veste acum câteva săptămâni, pe Instagram, acolo unde a anunțat că, de acum, numele ei este Onika Tanya Maraj-Petty.

Cu Kenneth Petty are o relație încă din liceu, însă cei doi s-au despărțit de atunci. Au avut relații separate, cu alți oameni, însă drumurile lor i-au adus din nou unul în brațele celuilalt.

Acum câteva săptămâni, Nicki Minaj anunța că renunță la muzică, pentru a se focusa pe viața de familie. Cum deja s-a căsătorit, este foarte probabil să auzim, cât mai curând, și de o posibilă sarcină.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro