Un cunoscut actor și model a murit pe platourile de filmare! Avea 35 de ani

+3 click pentru
galerie

Un cunoscut actor și model a murit pe platourile de filmare! Avea 35 de ani © Instagram

Tragedie în lumea filmului! Un cunoscut actor, dar și model, s-a stins din viață chiar pe platourile de filmare. Cunoscut pentru rolul din filmul The Mortal Instruments: City of Bones, actorul Godfrey Gao a murit în timp ce filma.

Godfrey Gao avea 35 de ani, iar astăzi se afla pe platoul de filmare, acolo unde alerga și i s-a făcut rău. S-a prăbușit la pământ, iar medicii chemați la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-l salva. A fost declarat decesul. Medicii cred că a fost vorba de un infarct.

Godfrey Gao filma în această perioadă pentru un reality show sportiv în estul Chinei. 

"Din păcate ne-a părăsit. Ne-a lăsat cu sufletele îndurerate și ne e greu să acceptăm că s-a întâmplat așa ceva", este comunicatul transmis după moartea actorului. 

Pe pagina sa, toate admiratoarele și fanii au transmis mesaje dureroase. Nimănui nu îi vine să creadă că tânărul actor a murit la vârsta de 35 de ani.

Recent, o fostă concurentă XFactor a murit la 39 de ani

Ariel Burdett avea 39 de ani și fusese pe scena de la X Factor din Marea Britanie în 2008. Cauza morții nu a fost făcută publică. „Sunt foarte trist să aud că Ariel Burdett a murit”, a transmis Jack Remmington, și el fost concurent. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro