Harvey Weinstein, testat pozitiv pentru coronavirus! Starul a fost recent condamnat la 23 de ani de închisoare pentru viol

Harvey Weinstein, testat pozitiv pentru coronavirus! Star-ul a fost recent condamnat la 23 de ani de închisoare pentru viol © Facebook

Lovitură după lovitură pentru fostul producător de la Hollywood Harvey Weinstein! Condamnat recent la 23 de ani de închisoare pentru viol și agresiune sexuală, a fost și diagnosticat cu noul coronavirus. 

Harvey Weinsten, testat pozitiv pentru virusul Covid-19

Proaspăt condamnat și dus după gratii pentru viol și agresiune sexuală, Harvey Weinstein a fost diagnosticat cu virusul Covid-19. Fostul star de la Hollywood fost izolat de restul deținuților. 

De altfel, potrivit oficialilor de la Wende Correctional Facility, Harvey Weinstein nu pare a fi singurul testat pozitiv pentru noul coronavirus. Alți doi deținuți ar fi în aceeași situație, scrie The Sun. 

Conform aceleași surse, duminică după-amiază, un purtător de cuvânt al producătorului a declarat că nu a fost informat despre rezultatul testului.

În centrul de detenție se găsesc, în aceste momente, aproximativ 1000 de deținuți.

Harvey Weinstein, condamnat la 23 de ani de închisoare

Amintim că Harvey Weinstein, găsit vinovat de agresiune sexuală şi viol de gradul trei, a fost condamnat la 23 de ani de închisoare. Juriul a stabilit că producătorul de film de la Hollywood a  abuzat-o sexual pe asistenta de producţie Miriam Haley în 2006 şi că a violat-o pe Jessica Mann, șapte ani mai târziu. Șase femei au depus mărturie în acest proces. 

La un tribunal din Los Angeles, Harvey Weinstein mai este cercetat pentru viol şi hărţuire într-un alt proces.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro