Hugh Jackman, mesaj emoționant pentru băiețelul filmat în timp ce îi cere mamei o frânghie să se spânzure: „Sunt prietenul tău”

Hugh Jackman, mesaj emoționant pentru băiețelul filmat în timp ce îi cere mamei o frânghie să se spânzure: „Sunt prietenul tău” © Twitter / Facebook

Zeci de milioane de oameni își arată susținerea pentru băiețelul de nouă ani, filmat în timp ce, printre lacrimi, își roagă mama să îi dea o frânghie să se spânzure. Cazul sfâșietor a ajuns și în atenția celebrităților, care au ținut să transmită mesaje emoționante.

Hugh Jackman este una dintre persoanele care și-a arătat susținerea publică pentru cazul lui Quaden Bayles, băiatul cu nanism doborât de șirul de bullying și răutăți de la școală. Pe filmarea dureroasă, făcută publică de mama lui, copilul poate fi văzut cum îi spune femeii că vrea un cuțit „pentru a se înjunghia în inimă”.

Mesajul lui Hugh Jackman

Afectat de cazul băiețelului, care a adus în atenția publică efectele devastatoare ale răutăților copiilor din școli, actorul Hugh Jackman a postat un video de susținere.

„Quaden, ești mai puternic decât crezi. Și, indiferent de orice, eu sunt prietenul tău”, spune starul din filmele „X-Men”, în videoul postat pe Twitter.

În același clip, Jackman atrage atenția asupra nevoii unei schimbări în rândul comportamentelor din școli.

„Oameni buni, să fim inimoși unii față de ceilalți. Bullying-ul pur și simplu nu este ok. Viața este deja destul de grea. Să ne amintim: fiecare persoană din fața noastră este chinuită de propria sa bătăie. Să fim buni”, a mai transmis actorul.

Un mesaj public a transmis și Jeffrey Dean Morgan, actorul renumit pentru roluri din „Grey’s Anatomy” și „The Walking Dead”.

„Ce vreau ca tu să știi este că ai prieteni, inclusiv pe mine. Eu sunt amicul tău. Nu m-ai întâlnit încă, dar vedem cum putem schimba asta. Poate mama ta îmi va trimite un mesaj”, a spus Morgan, într-un video postat tot pe Twitter.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro