Idris Elba a anunțat că este infectat cu coronavirus. Mesajul pe care l-a postat pe Twitter

+4 click pentru
galerie

Idris Elba a anunțat că este infectat cu coronavirus. Mesajul pe care l-a postat pe Twitter © Instagram

Este de necrezut ce a reușit să facă noul coronavirus la nivel mondial! Veștile proaste continuă să apară și în lumea mondenă. Cunoscutul actor Idris Elba a fost testat pozitiv pentru COVID-19! 

COVID-19 este de neoprit! Bilanțul celor infectați este într-o continuă creștere, iar omenirea se teme din ce în ce mai tare. Și cum veștile proaste nu se opresc aici, încă un anunț ne-a dat peste cap. 

Este vorba despre celebrul actor Idris Elba, care a fost testat pozitiv cu noul coroanvirus. Anunțul a fost făcut pe contul său de Twitter. Din spusele lui, nu prezintă simptomele specifice virusului ucigaș din China, însă, de când a aflat a ales să se izoleze în casă. De asemenea, actorul își îndeamnă fanii să se gândească la cei din jur și să fie precauți, mai ales la igienă. 

Mesajul lui Idris Elba:

“În această dimineață am fost testat pozitiv pentru COVID-19. Mă simt bine, până acum nu am prezentat simptome, dar de când am aflat, am decis să mă autoizolez. Este ceva foarte serios. Acum este momentul să ne gândim serios la distanțarea socială și la igienă. Trăim într-o lume divizată. E o tâmpenie, dar acum este momentul să fim solidari, acum este momentul să ne gândim și la ceilalți", a scris actorul pe contul de Twitter. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro