Imagini de la nunta fabuloasă a lui Justin Bieber cu Hailey Baldwin! Cine le-a fost alături celor doi / VIDEO

+3 click pentru
galerie

Imagini de la nunta fabuloasă a lui Justin Bieber cu Hailey Baldwin! Cine le-a fost alături celor doi / VIDEO © Hepta

Avem primele imagini filmate, de la nunta lui Justin Bieber cu Hailey Baldwin! Sunt imagini absolut spectaculoase, nemaivăzute, până acum! Cei doi şi-au unit destinele, în cadrul unei ceremonii religioase, în prezenţa familiei şi a prietenilor apropiaţi, într-o staţiune de lux din Carolina de Sud.

Povestea dintre Justin Bieber şi Hailey a început în 2015, dar a durat doar două luni. Doar că destinul i-a vrut împreună, astfel că în mai 2018 cei doi s-au împăcat. Iar pentru că dragostea dintre ei a fost şi este una intensă, Justin a cerut-o de soţie, la doar câteva luni după împăcare.

Totul s-a întâmplat în timpul unei cine romantice, într-un restaurant de lux din Bahamas. Deşi celelalte persoane au fost rugate de bodyguarzii artistului să nu-şi folosească telefoanele mobile pentru a păstra discreţia asupra acestui eveniment, o lună mai târziu Justin şi Hailey au dezvăluit pe conturile de Instagram că s-au căsătorit.

S-au cununat civil în mare secret, la New York, iar un an mai târziu şi-au unit destinele, în cadrul unei ceremonii cu fast în faţa familiei şi a prietenilor luni, la un hotel de lux din statul american Carolina de Sud. Exact locul în care îşi dorea Justin să se căsătorească încă de când era mic!

"Prima dată când eu şi Hailey ne-am cunoscut, eram la un show care se desfăşura foarte devreme, iar ea nu-şi dorea să fie acolo. Pentru majoritatea fetelor de acolo, era ceva de genul "Cine vrea să-l vadă pe Justin Bieber? Să mergem! " ea însă, era undeva acolo cu ochii aproape închişi şi a fost ceva de genul "Încântată de cunoştinţă! ", nu îi păsa deloc", povestea Justin Bieber, potrivit Antena Stars.

Cea care a fost implicată până peste cap în organizarea nunţii a fost Hailey, pentru că ştia foarte bine ce îşi doreşte. 

Pe măsură ce invitaţii au început să sosească au crescut şi emoţiile mirilor. Imediat după ce Justin a ajuns în capelă, Hailey a fost adusă către altar de tatăl ei, iar ceremonia şi-a urmat cursul.  

Alături de Justin şi Hailey, în afară de familie şi prieteni, au fost şi Scooter Braun, managerul lui Bieber, care-l consideră pe artist băiatul lui, dar şi Usher.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro