Justin Bieber a recunoscut că a înșelat-o pe Hailey Baldwin, din cauza Selenei Gomez

Justin Bieber a recunoscut că a înșelat-o pe Hailey Baldwin, din cauza Selenei Gomez © Profimedia

Confesiunile șocante ale lui Justin Bieber continuă. De această dată, artistul a recunoscut faptul că a înșelat-o pe Hailey Baldwin înainte de a o lua de nevastă, iar „vinovată” de acest lucru ar fi char Selena Gomez.

În seria de documentare despre viața sa personală, Justin Bieber (25 de ani) continuă seria de dezvăluiri pe care le-a ținut bine ascunse până acum. Artistul a mărturisit că începuturile relației sale cu Hailey Baldwin, acum Bieber, au fost unele destul de complicate.

Justin Bieber recunoaște că a înșelat-o pe Hailey Baldwin

Atunci când au devenit un cuplu, Bieber a avertizat-o pe Hailey că nu îi poate fi credincios, susținând că nu era pregătit să își asume relația din cauza suferinței de pe urma despărțirii de Selena Gomez.

„Înainte de turneu, i-am spus: Ascultă, încă sufăr și încă încerc să îmi găsesc drumul în viață, așa că nu sunt pregătit să îmi iau un angajament față de tine... Nu vreau să spun ceva și să fac exact opusul”, a mărturisit cântărețul canadian. „Cred că sufeream încă din cauza relației mele anterioare.”

Atunci când a sesizat că preferințele lui o făceau să sufere pe Hailey, Justin Bieber și-a revizuit atitudinea.

„Doar că ea mă iubea și suferea când mă vedea cu alte persoane. Acestea fiind spuse, a făcut și ea lucruri care m-au rănit. Eu am rănit-o, ea m-a rănit pe mine”, a mai povestit Bieber.

Cei doi s-au despărțit o perioadă, atunci când Bieber se afla în turneu, însă ulterior s-au împăcat, iar în 2018 s-au și căsătorit.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro