Justin Bieber, dezvăluiri fără perdea din timpul partidelor de amor cu soţia lui! "Devine destul de nebun.."

+4 click pentru
galerie

Justin Bieber, dezvăluiri fără perdea din timpul partidelor de amor cu soţia lui! "Devine destul de nebun.." © Instagram

Justin Bieber este unul dintre cei mai apreciaţi artişti din lume, având o mulţime de fani. Cu toate că are o vârstă fragedă, cântăreţul a ales să-şi unească destinul cu iubita lui, devenind soţ şi soţie. Recent, tânărul a vorbit despre partidele de amor cu soţia lui, surprinzând pe toată lumea!

Nimeni nu se aştepta ca Justin să devină băiat cuminte aşa repede. Între el şi Hailey Bieber există o chimie de zile mari, artistul declarând fără doar şi poate că iubita lui „are acel yummy, yummy”. A lăsat orice jenă la o parte şi, de curând, în cadrul unui eveniment, a dat cărţile pe faţă şi a vorbit deschis despre viaţa sexuală pe care o are cu frumoasa lui soţie.

Întrebat de unul dintre fani ce-i place să facă în timpul liber, Biber a răspuns direct, fără să se gândească la ceea ce crede lumea. "Depinde cu cine sunt. Când sunt cu soția mea, ne place să... puteți ghici voi ce facem. Devine destul de nebun... cam asta e tot ce facem. Ne place să urmărim filme, Netflix and chill, dar cu siguranță facem mai mult chill”, a declarat Justin.

De asemenea, într-unul dintre episoadele documentarului din mediul online, cântăreţul le-a arătat fanilor momente în premieră de la cea de-a doua nuntă cu Hailey, care a avut loc în toamna anului 2019, în Carolina de Sud. Cei doi s-au căsătorit cu acte în 2018.

„Ea cobora scările și eu eram acolo cu inelul. Tremuram și i-am spus:  Te iubesc de atât de mult timp și pur și simplu nu mă pot imagina fiind cu altcineva. Te iubesc foarte mult și vreau să-mi petrec tot restul vieții alături de tine, te căsătorești cu mine?”, a povestit Bieber. 

Hailey se îndrăgosteşte pe zi ce trece de iubitul ei, aşa că, de curând a precizat că totul este aşa cum şi-a dorit, real, fiind de părere că destinul este cel care i-a unit. "Totul s-a întâmplat exact așa cum trebuia, cred asta cu adevărat. Chiar și micile neplăceri care s-ar fi putut întâmpla, pănă și bâlbâielile noastre, orice ar fi fost, cred că a fost exact cum era menit să fie”, a spus blondina.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro