Justin Bieber, dependent de droguri la 13 ani. Angajații îi verificau pulsul noaptea, ca să se asigure că mai trăiește

Justin Bieber, dependent de droguri la 13 ani. Angajații îi verificau pulsul noaptea, ca să se asigure că mai trăiește © Hepta

Justin Bieber a dezvăluit, într-un documentar foarte personal și intim, că a devenit dependent de droguri la vârsta fragedă de 13 ani. Totul a început cu canabis, după care a degenerat rapid și s-a ajuns la droguri mai puternice. A fost atât de grav încât angajații obișnuiau să îi verifice pulsul noaptea, ca să se asigure că mai trăiește.

„Leaving the Spotlight” se cheamă documentarul centrat în jurul lui Justin Bieber. Solistul, acum în vârstă de 25 de ani, face dezvăluiri personale și dureroase despre viața lui, în special adolescența.

Justin Bieber, dependent de droguri la 13 ani

Avea 13 ani când a fumat canabis pentru prima oară. Justin Bieber și-a descris adolescența ca fiind una foate dificilă, în care s-a chinuit mult să se lupte cu presiunea de a deveni, peste noapte, unul dintre cei mai mari muzicieni ai planetei.

„Aveam mulţi bani şi o mulţime de lucruri. Oamenii nu ştiu cât de grav devenise. Era cu adevărat înfricoşător”, spune Bieber, în documentarul de pe Youtube. „Mă trezeam dimineaţa şi primul lucru pe care îl făceam era să înghit pastile şi să fumez (canabis). A devenit înspăimântător.”

Era atât de grav încât angajații erau nevoiți să îi verifice pulsul, în miezul nopții, doar ca să se asigure că n-a murit.

Tot recent, Justin Bieber a dezvăluit și că suferă de boala Lyme, transmisă prin mușcăturile de căpușe. Printre simptome se numără durerile musculare, urticaria și oboseala. Nu există un tratament prestabilit.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro