În plină pandemie de coronavirus, Britney Spears oferă ajutor tuturor celor care au nevoie

În plină pandemie de coronavirus, Britney Spears oferă ajutor tuturor celor care au nevoie © arhiva

Pandemia de coronavirus a luat în surprindere pe toată lumea, iar în aceste momente când situația este una dificilă, Britney Spears a decis să ofere ajutorul celor care au nevoie. 

Coronavirusul a făcut în lume zeci de mii de pacienți infectați, iar în aceste momente situația este una destul de dificilă, fapt pentru care mai multe personalită din întreaga lume au decis să ofere ajutor celor care au nevoie. 

Celebra cântăreață internațioanală Britney Spears este una dintre vedetele care se implică destul de mult în această perioadă în contextul coronavirusului, iar recent a anunțat prin intermediul unui clip postat pe pagina sa de socializare că vă alege trei fani pe care să-i ajute în aceste momente grele. 

„Lumea noastră trece prin vremuri atât de grele acum. Fie că aveţi nevoie de alimente sau scutece pentru copii sau orice altceva, trimiteţi un mesaj şi eu vă voi ajuta”, a spus cântăreaţa pe Instagram.

Inițiativa face parte dintr-o campanie la care au luat parte mai multe vedete. Nu este pentru prima oară când artista se implică într-un astfel de caz. În anul 2017 aceasta a creat un tablou pe care l-a scos la licitație pentru 10.000, banii obținuți fiind trimiși către victemele atacului armat din Las Vegas


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro