Model Playboy, moarte subită la 29 de ani. O cură i-a adus sfârșitul!

Model Playboy, moarte subită la 29 de ani. O cură i-a adus sfârșitul! © Captură Video

Moarte subită pentru un model Playboy. La numai 29 de ani, tânăra s-a stins fulgerător, după ce a cerut ajutorul unui medic, pentru a urma o cură de detoxifiere.

Janna Rasskazova, un model de 29 de ani, a avut parte de o moarte șocantă. Tânăra, care fusese în trecut una dintre muzele care au apărut în paginile revistei Playboy. După o petrecere, tânăra a mers la un medic de la o clinică privată, pentru a-i cere ajutorul în privința unei cure de detoxifiere. Acest lucru i-a fost fatal, conform Mirror.

Fusese înainte la o petrecere

Potrivit prietenilor tinerei, modelul își petrecuse ultimele câteva zile la tot felul de petreceri. La un moment dat, a sunat un medic de la o clinică privată și i-a cerut ajutorul pentru o cură de detoxifiere.

Nici nu a trecut bine timp de la administrarea tratamentului, că tânăra a început să se simtă ciudat. De aici până la complicații grave a mai fost doar un pas. Janna a început să se sufoce, iar într-un final a leșinat, chiar sub ochii prietenilor ei.

Tot amicii au alertat și autoritățile, la fața locului venind medici care nu au mai putut face nimic. Tânăra s-a stins chiar în apartamentul ei din Moscova.

Ce i-a adus moartea tinerei

În urma investigațiilor făcute de medici, s-a descoperit că tânăra lua și alte pastile, iar că acestea nu au fost compatibile cu tratamentul propus de medicul clinicii private. Acesta a spus că nu știa că modelul mai lua și alte medicamente.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro