Model celebru, moarte în condiții suspecte, la numai 19 ani. Trupul său a fost găsit pe o plajă

+2 click pentru
galerie

Model celebru, moarte în condiții suspecte, la numai 19 ani. Trupul său a fost găsit pe o plajă © Instagram

Un celebru model de numai 19 ani a avut parte de cea mai suspectă moarte posibilă, iar totul s-a întâmplat pe o plajă. 

Sinead Moodliar, un model celebru de numai 19 ani a avut parte de o moarte ciudată, care a și reușit să șocheze mediul online, acolo unde Sinead Moodliar avea numeroși fani. Daily Mail informează că tânăra de numai 19 ani se afla în vacanță, pe o plajă din orașul Umhlanga, în Africa de Sud și privea răsăritul, când a fost luată, din senin, de valuri. 

Sursa citată informează că moartea acesteia s-a podus anul trecut, însă de-abia acum au ieșit la iveală detalii despre tragedie. Sinead Moodliar era studentă la Universitatea Anglia Ruskin și un model care avea un succes incredibil atât în pictoriale, cât și în aparițiile de pe podium și în mediul online, acolo unde era urmărită de sute de mii de oameni care nu au putut să-și explice de ce anume aceasta a dispărut brusc de pe rețelele de socializare. 

Presa internațională informează că tatăl fetei a fost ultima persoană cu care aceasta a vorbit la telefon, iar șocant este faptul că Sinead Moodliar cunoștea foarte bine zona în care venise pentru a vedea răsăritul, căci mai fusese în zona respectivă, tot în vacanță. 

Tatăl lui Sinead Moodliar a primit un telefon și a aflat că fiica sa suferise un accident și că se afla în stare critică, aceasta fiind transportată la un spital local. Într-o notă de disperare, familia tinerei de numai 19 ani a plecat de urgență în Africa de Sud, pentru a afla ce s-a întâmplat cu adevărat cu aceasta. 

Ulterior, familia lui Sinead Moodliar a aflat că aceasta fusese luată de valuri pe plajă și s-a înecat, fără ca măcar cineva să poată să o salveze. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro