Jay-Z are o fiică secretă? Teasha vrea să demonstreze cu orice preț că rapperul e tatăl ei!

Jay-Z are o fiică secretă? Teasha vrea să demonstreze cu orice preț că rapperul e tatăl ei! © Twitter

Să vezi și să nu crezi! Când părea că zvonurile despre amântlâcurile lui Jay-Z s-au oprit, o tânără de 29 de ani a apărut în spațiul public susținând că este fiica biologică a rapperului și, mai mult, ar avea și dovezi!

Jay-Z are o fiică biologică de 29 de ani?

În vârstă de 29 de ani, Teasha Macer susține că este fiica secretă a lui Jay-Z și că are „dovada ADN-ului”. Tasha s-a născut în 1990 în Cambridge, Maryland.

Mătușa ei, Terry Turner, ar fi cea care le-ar fi făcut cunoștință mamei sale, Lisa cu Jay-Z. Potrivit femeii, Lisa și Jay-Z obișnuiau să se întâlnească în casa ei. 

După o bună perioadă de timp au fost doar prieteni, după nopţi petrecute împreună la petreceri, cei doi au avut o aventură din care a rezultat, în 1990, Teasha Macer.

Teasha, care are propriii ei copii, spune că mama sa suferă de o afecțiune neurologică. Toată viața, întreaga familie i-a spus că Jay-z este tatăl ei, iar membrii familiei ei susțin online aceste afirmații. 

Ce avere au în conturi Beyonce şi Jay-Z

Pe plan financiar, sunt cei mai bine cotaţi artişti! Jay-Z și Beyonce au fost numiţi în anul 2009 cel mai bogat cuplu de la Hollywood, cu o avere estimata la 162 milioane de dolari!

De-a lungul timpului, au existat tot felul de speculaţii legate de căsnicia lor şi chiar s-a spus că vor divorța. Cu toate acestea însă, s-au afișat mereu împreună, arătând că formează cel mai sudat şi mai puternic cuplu.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro