Povestea celui mai bogat cuplu din lume! Ce avere au în conturi Beyonce şi Jay-Z

+3 click pentru
galerie

Povestea celui mai bogat cuplu din lume! Ce avere au în conturi Beyonce şi Jay-Z © Hepta

Beyonce şi Jay Z sunt de departe cel mai bogat şi mai puternic cuplu al lumii. Povestea lor de dragoste a început printr-o colaborare muzicală, însă după ceva vreme şi-au dat seama că sunt suflete pereche.

După 6 ani de la relaţie, Jay Z şi-a făcut curaj şi cerut-o pe frumoasa Beyonce în căsătorie. Logodna a avut loc în Paris, iar inelul, despre care s-a vorbit ani la rând, a fost unul cu adevărat spectaculos, care se ridică la suma de 5 milioane de dolari. 

În anul 2008 a avut loc marele eveniment, care a fost ţinut secret timp de 3 ani. Abia în 2014 anu apăut imagini de la nunta celor doi. Pentru a purta cu ei mereu această zi specială, Beyonce şi Jay-Z şi-au tatuat data nunţii pe degete.

În 2012 s-a născut prima lor fiică, Blue Ivy, iar în anul 2017 Beyonce a dat naştere gemenilor. Povestea lor a fost încă de la început una ca în filme, şi cu siguranţă vă aminiţi una dintre primele piese ale celor doi, care a făcut istorie în industria muzicală. 

Bineînţeles că relaţia lor nu a fost una ferită de scandal şi drame. Au existat tot felul de speculaţii legate de căsnicia lor şi chiar s-a spus la un moment dat că cei doi erau la un pas de divoţ. De fiecare dată însă, au reuşit să depăşească problemele care au apărut şi le-au demonstrat tuturor că sunt cel mai sudat şi mai puternic cuplu.

Şi pe plan fianciar tot ei sunt cei mai bine cotaţi artişti! Au fost numiţi în anul 2009 cel mai bogat cuplu de la Hollywood, cu o avere estimata la 162 milioane de dolari, potrivit Antena Stars. Aşa că, cei doi nu sunt doar parteneri de viaţă, ci şi de business.

Beyonce a declarat în repetate rânduri că soţul ei este cel care a susţinut-o necondiţionat, şi şi-a exprimat sentimentele de multe ori prin piesele sale, una dintre ele mai emoţionante fiind "You are my rock". 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro