Jemma Lucy s-a fotografiat cu sânii goi, în al doilea trimestru al sarcinii! Nu-și mai ascunde silueta

+4 click pentru
galerie

Jemma Lucy s-a fotografiat cu sânii goi, în al doilea trimestru al sarcinii! Nu-și mai ascunde silueta © Instagram

Jemma Lucy urmează să devină mamă pentru prima dată și este extrem de fericită. Chiar dacă se spune că venirea pe lume a unui copil te maturizează, se pare că Jemma Lucy nu are de gând să se cumințească prea curând. Atunci când toată lumea credea că a devenit femeie serioasă, starleta i-a șocat pe toți!

Jemma Lucy este una dintre cele mai sexy prezențe din showbiz. În fine...era, căci dacă ne luăm după ultimele sale apariții ne dăm seama că a cam pierdut lupta cu kilogramele, de când a rămas însărcinată. 

Cu toate astea, Jemma Lucy a postat pe contul ei de Instagram o fotografie desprinsă din filmele pentru adulți. Cu sânii goi, în pat, alături de o prietenă, Jemma Lucy nu a avut nicio reținere să-și arate goliciunea!

A rămas însărcinată, dar nu a știut!

Bomba sexy Jemma Lucy a șocat pe toată lumea în momentul în care a anunțat că este însărcinată cu primul său copil. Blonda a refuzat să spună cine este tatăl viitorului său copil.

"Când am aflat nu-mi venea să cred. Am fost puțin în dubiu dacă să păstrez sarcina, m-am gândit mult. Primele luni au fost foarte dificile, cele mai grele din viața mea. Era greu să îmi păstrez cumpătul.", a declarat Jemma Lucy, potrivit The Sun.

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest