FOTO / Cu burtica de gravidă la înaintare, Jemma Lucy s-a pozat în cel mai sexy body! Urmează să nască, dar e tot obraznică

+3 click pentru
galerie

FOTO / Cu burtica de gravidă la înaintare, Jemma Lucy s-a pozat în cel mai sexy body! Urmează să nască, dar e tot obraznică © Instagram

Jemma Lucy urmează să devină mamă pentru prima dată și este extrem de fericită. Chiar dacă se spune că venirea pe lume a unui copil te maturizează, se pare că Jemma Lucy nu are de gând să se cumințească prea curând. 

Jemma Lucy, una dintre cele mai sexy dive internaționale s-a pozat în cea mai hot ipostază. Deși urmează să aducă pe lune un copil, nu vrea să se cumințească deloc și este cum nu se poate mai dornică să se afișeze în ipostaze care mai de care mai deocheate. Tocmai de aceea, Jemma Lucy a îmbrăcat cel mai sexy body, unul alb, extrem de decupat și s-a pozat într-o ipostază de infarct, după care a postat pe Instagram imaginea. 

A rămas însărcinată, dar nu a știut!

Bomba sexy Jemma Lucy a șocat pe toată lumea în momentul în care a anunțat că este însărcinată cu primul său copil. Blonda a refuzat să spună cine este tatăl viitorului său copil.

"Când am aflat nu-mi venea să cred. Am fost puțin în dubiu dacă să păstrez sarcina, m-am gândit mult. Primele luni au fost foarte dificile, cele mai grele din viața mea. Era greu să îmi păstrez cumpătul.", a declarat Jemma Lucy, potrivit The Sun.

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro