Jennifer Lopez, criticată dur de fani, după ce s-a logodit: „Este totul regizat”

+3 click pentru
galerie

Jennifer Lopez, criticată dur de fani, după ce s-a logodit: „Este totul regizat” © Instagram

În urmă cu doar câteva zilei, Jennifer Lopez a spus marele „da”, căci iubitul ei, Alex Rodriguz, a cerut-o de soție. Imediat, artista a postat pe contul ei de Instagram imagini emoționante cu fericitul eveniment, dar fanii au criticat-o dur, spunând că totul este regizat.

Jennifer Lopez a postat pe contul ei de Instagram câteva fotografii din momentul în care Alex Rodriguez a cerut-o de soție, dar internauții s-au împărțit în două tabere. În timp ce unii lăudau cererea în căsătorie a iubitului vedetei și le urau toate cele bune, alții susțineau că totul este doar o regie. 

Fanii lui Jennifer Lopez sunt de părere că fotograful care a imortalizat momentul era mult prea aproape de cei doi, astfel că se poate ca întregul eveniment să fi fost, de fapt, regizat. Specialiștii sunt de părere că există 2 variante: fie cineva apropiat a fost alături de cei doi, Jennifer Lopez neștiind ce se întâmplă și ce o așteaptă, fie cei doi au făcut o ședință foto specială după cererea în căsătorie, totul doar pentru fanii lor. 

„Este totul regizat” i-a scris o tânără pe Instagram, lui Jennifer Lopez. Cu toate acestea, mareas majoritate a internauților au avut numai cuvinte de laudă la adresa artistei. 

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro