Jennifer Lopez, criticată dur de fani, după ce s-a logodit: „Este totul regizat”

+3 click pentru
galerie

Jennifer Lopez, criticată dur de fani, după ce s-a logodit: „Este totul regizat” © Instagram

În urmă cu doar câteva zilei, Jennifer Lopez a spus marele „da”, căci iubitul ei, Alex Rodriguz, a cerut-o de soție. Imediat, artista a postat pe contul ei de Instagram imagini emoționante cu fericitul eveniment, dar fanii au criticat-o dur, spunând că totul este regizat.

Jennifer Lopez a postat pe contul ei de Instagram câteva fotografii din momentul în care Alex Rodriguez a cerut-o de soție, dar internauții s-au împărțit în două tabere. În timp ce unii lăudau cererea în căsătorie a iubitului vedetei și le urau toate cele bune, alții susțineau că totul este doar o regie. 

Fanii lui Jennifer Lopez sunt de părere că fotograful care a imortalizat momentul era mult prea aproape de cei doi, astfel că se poate ca întregul eveniment să fi fost, de fapt, regizat. Specialiștii sunt de părere că există 2 variante: fie cineva apropiat a fost alături de cei doi, Jennifer Lopez neștiind ce se întâmplă și ce o așteaptă, fie cei doi au făcut o ședință foto specială după cererea în căsătorie, totul doar pentru fanii lor. 

„Este totul regizat” i-a scris o tânără pe Instagram, lui Jennifer Lopez. Cu toate acestea, mareas majoritate a internauților au avut numai cuvinte de laudă la adresa artistei. 

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro