Jennifer Lopez şi Alex Rodriguez, prima şedinţă foto împreună. Imagini senzaţionale cu cuplul momentului / VIDEO

+4 click pentru
galerie

Jennifer Lopez şi Alex Rodriguez, prima şedinţă foto împreună. Imagini senzaţionale cu cuplul momentului / VIDEO © Foto: Instagram

Jennifer Lopez şi Alex Rodriguez au făcut o şedinţă foto de milioane! Spunem asta pentru că, pe lângă faptul că au arătat într-un mare fel, aşa cum era de aşteptat, este şi prima lor şedinţă împreună. Mai mult, celebrului cuplu li s-au alăturat la şedinţă şi fiicele lor.

Oau, exact asta spunem şi noi, cei care o privim prin ecranul televizorului. Şi deja ne imaginăm cum se vede live. Dar, nici nu este de mirare, că Jennifer Lopez arată de milioane, indiferent de ceea ce poartă, căci o armată de stilişti şi make-up artişti se ocupă de imaginea ei. Iar când vine vorba despre o aşa ocazie specială, precum o şedinţă foto în familie, atunci lucrurile trebuie să fie la supervaltiv! 

Jennifer Lopez şi Alex Rodriguez s-au pregătit intens pentru super şedinţa foto ce urma. În timp ce artista era răsăţată de echipa sa, Alex avea ceva emoţii. Iar, ca totul să iasă perfect, logodnicul lui Jenny a preferat să exerseze poziţiile potrivite, la îndemnul fotografului, înainte ca iubita lui să îşi facă apariţia, potrivit Antena Stars.

Jennifer a optat pentru o rochie neagră, din paiete, extrem de scurtă, ce îi lăsa la vedere picioarele tonifiate şi bronzul auriu, iar în picioare a ales o pereche de sandale de firmă, extrem de scumpe, cu un accesoriu nu prea des întâlnit..un ceas.

Şedinţa foto s-a transformat într-un adevărat maraton de fotografii. Spunem asta pentru că artista si logodnicul ei au schimbat trei ţinute, toate la fel de elegante şi cu bun gust. Şi, ca pachetul să fie complet, celor doi li s-au alăturat si fiicele lor. Emme, fiica lui Jennifer Lopez a preferat să stea departe de blitzurile aparatelor, însă, şi nu pentru că ar avea trac de cameră, nici vorbă, mai ales că Jenny a cântat ieri în faţa a mii de oameni pe scenă împreună cu fiica ei. Cea care a luat parte la şedinţă a fost fata jucatorului de baseball. Asortată cu cei doi, fata a strălucit în faţa camerelor. Ce să mai, se vede că a avut ce învăţa de la tatăl ei şi celebra lui iubită.

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest