Julia Roberts vrea să-și lase soțul pe străzi, după ce relația lor a luat-o la vale. Cei doi locuiesc împreună, dar se văd foarte rar!

Julia Roberts vrea să-și lase soțul pe străzi, după ce relația lor a luat-o la vale. Cei doi locuiesc împreună, dar se văd foarte rar! © Profimedia

Chiar dacă este Julia Roberts și ai crede că orice bărbat ar fi mai mult decât fericit să petreacă o viață întreagă alături de ea, celebra actriță din „Frumușica” nu prea are noroc în dragoste. Surse din apropierea celor doi au explicat că relația cu actualul soț a luat-o la vale și că se gândește serios să scape până și de casa ei, doar-doar scapă și de partener!

În vârstă de 52 de ani, Julia Roberts este căsătorită cu Daniel Moder, în vârstă de 51 de ani. Iubirea care i-a făcut să meargă împreună la altar a dispărut complet, iar în urmă a rămas doar ură și foarte multă furie.

Conform unei surse apropiate, citată de revista PEOPLE, Julia Roberts împarte o locuință din Los Angeles cu soțul ei, dar având în vedere că proprietatea este foarte mare, nu se intersectează prea des. Dar și atunci când o fac, se lasă numai cu certuri și scandal!

Roberts și Moder s-au chinuit să își salveze căsnicia

Zvonuri despre un posibil divorț au tot existat și se pare că cei doi chiar ar fi încercat să își salveze mariajul, doar că lucrurile pur și simplu nu mai merg deloc. Așadar, Julia Roberts este decisă să vândă casa din Los Angeles, riscând astfel să își lase soțul pe străzi. Hotărârea ar putea fi luată mai ales având în vedere că actrița își petrece mai mult timpul fie în San Francisco, fie în Mexic.

Julia Roberts și Daniel Moder, cameraman de profesie, s-au căsătorit în anul 2004. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale producției „Mexican” și au împreună trei copii: gemenii Hazel și Phinnaeus, și un fiu pe nume Henry.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro