Drama prin care trece Julia Roberts! Actriţa poate să moară oricând

+3 click pentru
galerie

Drama prin care trece Julia Roberts! Actriţa poate să moară oricând © Instagram

Julia Roberts este una dintre cele mai cunoscute actriţe din lume. Viaţa nu a fost mereu roz cu ea şi acum, a lovit-o mai rău ca niciodată. Blondina suferă de o boală gravă, din cauza căreia ar putea muri oricând! 

Cine nu o cunoaşte pe Julia Roberts? Este una dintre cele mai îndrăgite actriţe de la Hollywood, interpretând roluri memorabile de-a lungul anilor. Destinul nu a fost mereu de partea ei, mai ales de ceva timp, de când are o boală aproape incurabilă. 

Suferă de trombocitopenie, o maladie care prezintă mai multe complicaţii, afectând coagularea sanguină. Din cauza tratamentelor, blondina a slăbit foarte mult şi a ajuns de nerecunoscut. Afecţiunea îi provoacă pete violete pe corp, fiind consecinţa sângerărilor dese pe care actriţa le are. 

Are hemoragii, hematoame şi sângerări la nivelul nasului şi gurii. Nici relaţia cu soţul ei nu este una tocmai bună în momentul de faţă, deoarece cei doi au certuri tot timpul. Cauza ar fi daunele pe care Julia Roberts trebuie să le achite în urma eşecurilor pe care bărbatul le-a avut în cariera profesională, fiind de meserie cameraman. 

Se luptă de ani grei cu boala, plus că şi veniturile i-au scăzut considerabil, de la 220 de milioane de dolari la 170 de milioane de dolari. 

Simptomele bolii de care suferă actriţa

  • Sângerare prelungită de la tăieturi
  • Învineţire uşoară sau excesivă
  • Sângerare superficială la nivelul pielii care apare ca o eczemă de forma şi mărimea unei pete roşii-purpurii, de obicei pe picioarele inferioare
  • Sângerare spontană a gingiilor sau a nasului
  • Sânge în urină sau scaune
  • Scurgeri menstruale masive şi neobişnuite
  • Sângerare generoasă în timpul operaţiei sau după lucrări stomatologice
URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro