VIDEO / Pro sau contra operaţii estetice? Delia a spus adevărul! "Se vede când nu mai eşti tu"

+5 click pentru
galerie

VIDEO / Pro sau contra operaţii estetice? Delia a spus adevărul! "Se vede când nu mai eşti tu" © Instagram

Delia se numără printre cele mai bune voci de la noi din ţară, fiind înzestrată cu un talent aparte. Frumoasa blondină şi-a exprimat părerea cu privire la intervenţiile chirurgicale, reuşind să anuleze toate speculaţiile care au curs de-a lungul anilor la adresa ei! 

Delia se clasează fără îndoială în topul celor mai buni artişti din România. Cu o voce de milioane şi o apariţie excentrică, cântăreaţa face furori la toate concertele, având un succes colosal din punct de vedere profesional. 

Recent, frumoasa blondină a fost surprinsă la premiera filmului bunului său prieten, Codin Maticiuc. Întrebată dacă şi-a făcut vreo intervenţie chirurgicală, jurata a răspuns mai sincer ca niciodată. Este de părere că oamenii sunt mult mai frumoşi atunci când nu-şi fac niciun fel de modificări, fiind diferiţi în acest fel de cei din jur. 

"Par operată? Se vede când nu mai eşti tu. Eu cred că eşti mult mai frumos azi, dacă te diferenţiezi de restul care îşi fac lucruri, prin faptul că tu nu îţi faci nimic.", a declarat Delia pentru Antena Stars. 

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că vedeta este ahtiată după vacanţe şi zone exotice. Are planuri mari pentru 2020 şi încearcă să-şi facă timp să poate ajunge peste tot. Blondina are de gând să meargă în Filipine, fiind una dintre zonele ei de suflet. 

"Vreau să merg peste tot. Următoarea noastră destinaţie este Filipine, din nou. Am mai fost, ne întoarcem, mergem în alte insule, alte zone. Vrem anumite zone din Indonezia, Peru. Vrem să cutreierem munţii foarte mult anul ăsta, mai mult decât anul trecut, în Alpi, pentru că avem multe locuri de văzut. E o zonă minunată de munte pentru cei cărora le place să urce." , a cotinuat ea.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro