FOTO / Imagini de colecţie cu mama Deliei din tinereţe! Artista a postat totul pe internet

+7 click pentru
galerie

FOTO / Imagini de colecţie cu mama Deliei din tinereţe! Artista a postat totul pe internet © Instagram

Delia este una dintre cele mai bune artiste de la noi din ţară. Vedeta se bucură de un succes colosal pe toate planurile, însă nu uită de familie, care este pe primul loc în viaţa ei. Recent, a postat pe reţelele de socializare mai multe fotografii cu mama ei, din tinereţe, luând pe toată lumea prin surprindere!

Delia nu mai are nevoie de prezentări. Se numără printre cele mai bune voci din România, fiind în topul tuturor clasamentelor muzicale de la noi din ţară. Îmbină perfect viaţa profesională cu cea personală, având o carieră de-a dreptul impresionantă în spate. Mereu cu zâmbetul pe buze şi cu o energie aparte, blondina este o apariţie extravagantă de fiecare dată.

Cu toate că este mereu pe scenă sau la diferite filmări, Delia nu uită de familie şi mai ales, de părinţi, care se află pe primul loc în inima ei. Este foarte activă pe contul de Instagram, acolo unde-şi ţine fanii la curent cu tot ceea ce face. 

Recent, artista a postat la InstaStory mai multe fotografii cu mama ei, Gina Matache, din tinereţe. Şi cum aşchia nu sare departe de trunchi, acum ne explicăm de unde a moştenit Delia toate trăsăturile. Mama vedetei era de-o frumuseţe răpitoare în adolescenţă, aşa cum putem observa şi în galeria foto.

Dacă ar da timpul înapoi, nu ar schimba nimic

Dacă s-ar întoarce în timp, blondina nu ar schimba nimic la viaţa ei. Este de părere că a dobândit totul pe parcursul anilor şi că nu trebuie să existe o vârstă anume la care să asimilezi viaţa. Trebuie să iei lucrurile treptat şi să fii dispus să rişti. După, totul va veni de la sine. 

"Nu aş schimba nimic! Am descoperit lucrurile din mers la vârsta perfectă. Nu cred că e prea happy să fii la 20 de ani cu mintea de 30. Nu ştiu de ce. Cred ce e bine să fii mai neştiutor şi mai neclar, e bine să ai acel curaj nebun de a face lucruri, pe care nu-l mai ai neapărat la 30 poate, pentru că atunci eşti dispus să rişti, ca să poţi câştiga nişte lucruri, pe care altfel nu le-ai putea atinge", a declarat Delia pentru emisiunea "Răi da' buni", de la Antena Stars. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro