Keanu Reeves iubește din nou, pentru prima oară în 20 de ani! Cine e femeia care i-a schimbat viața

+4 click pentru
galerie

Keanu Reeves iubește din nou, pentru prima oară în 20 de ani! Cine e femeia care i-a schimbat viața © Hepta

A suferit din dragoste și viața lui s-a dovedit a fi o adevărată tragedie mai ceva ca în filme. După două decenii în care nu s-a afișat alături de nimeni, Keanu Reeves a făcut, în sfârșit, pasul cel mare. Recent, actorul a apărit mână în mână cu o femeie – prima cu care face un astfel de gest public!

Keanu Reeves (55 de ani) a evitat să își aducă viața personală în lumina reflectoarelor, chiar dacă au existat tot felul de zvonuri legate de niște posibile relații. S-a spus că s-a iubit cu diverse actrițe, printre care și Sandra Bullock, însă aceasta este prima relație pe care și-o asumă public.

Cine este noua iubită a lui Keanu Reeves

Dar cine este doamna grizonată care l-a cucerit pe celebrul actor? Numele ei este Alexandra Grant, este artistă și are 46 de ani, potrivit UNILAD. Ea a venit la brațul lui Keanu Reeves, la Gala de Film + Artă LACMA, de pe 3 noiembrie. Deși este prima lor apariție ca un cuplu la un eveniment, cei doi se cunosc de ceva vreme. În 2011, au colaborat pentru prima carte a lui Reeves, „Odă Fericirii”.

Keanu Reeves a trăit o adevărată dramă

În 1993, Keanu Reeves s-a îndrăgostit de actrița Jennifer Syme, pe care a cunoscut-o la cinci ani de la moartea celui mai bun prieten al lui. După doar un an de relație, Syme a rămas însărcinată. Pe 24 decembrie 1999, cât timp Reeves încă filma pentru „The Matrix”, fiica lui, Ava Archer Symes-Reeves, s-a născut moartă. Durerea pierderii unui copil a produs o ruptură între cei doi, ajungând la o despărțire ceva mai încolo. Pe 2 aprilie 2001, în timp ce se întorcea de la o petrecere, Syme a murit într-un accident de mașină. De atunci, actorul a spus frecvent că nu va mai iubi niciodată.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest