Kim Kardashian donează bani pentru criza coronavirusului. Despre ce sumă este vorba

Kim Kardashian donează bani pentru criza coronavirusului. Despre ce sumă este vorba © Hepta

Tot mai multe vedete pun umăr la umăr pentru a veni în sprijinul celor cel mai afectați de pandemia de coronavirus. Acestui „club” i se alătură și Kim Kardashian, care a anunțat că va face două donații semnificative pentru familiile greu încercate de criza COVID-19: una pe numele ei, cealalăt pe numele firmei sale.

Kim Kardashian-West a anunțat că va dona un milion de dolari pentru ajutorarea familiilor afectate de coronavirus. Mai mult, firma ei, Skims, va ceda 20% din profit, tot cu scopul oferirii unei mâini de ajutor celor care au cea mai mare nevoie.

„În această perioadă, este necesar să ajutăm mamele și copiii aflați în dificultate”, au explicat reprezentanții firmei Skims, potrivit ABC.

Și Kylie Jenner va dona bani

Kim Kardashian nu este singura starletă americană care se alătură luptei cu coronavirusul prin intermediul unor donații. Sora ei, Kylie Jenner, a anunțat că și ea va dona un milion de dolari spitalelor din California, care au mare nevoie de fonduri pentru a putea achiziționa aparatură și materiale de natură medicală.

Și cântărețele Taylor Swift și Ariana Grande îi ajută pe cei grei încercați de criza coronavirusului. Cele două le-au oferit fanilor rămași fără serviciu donații individuale, cu sume cuprinse între 500 și 3.000 de dolari.

Pandemia de coronavirus a dus la un număr record de cereri de ajutor de șomaj, în Statele Unite. Dacă înainte apogeul a fost atins în 1982, atunci când 695.000 de americani au solicitat ajutor financiar, acum s-a ajuns la o cifră de 3.3 milioane de persoane.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro